MLADA OSVANULA NA MREŽAMA, URADILA JE SRAMNU STVAR: Evo kome je SNIMAK bio namenjen (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/kennedymarks

preterala

MLADA OSVANULA NA MREŽAMA, URADILA JE SRAMNU STVAR: Evo kome je SNIMAK bio namenjen (VIDEO)

Njene prijatelje najviše je iznervirao zahtev broj 7, pa su snimak okačili na društvene mreže gde je dočekana brojnim prozivkama i negativnim komentarima

Objavljeno:

Venčanje je najvažniji dan u životu mladenaca, pa ne čudi što žele da im sve prođe savršeno. Sve više budućih nevesta uz pozivnicu gostima šalju spisak zahteva kako da se ponašaju na svadbi.

Međutim, ova buduća nevesta Kendi Marks iz gradića Plimout u britanskom okrugu Kejthem, iznerviralo je čak i one sa debelim živcima.

Naime, ova muzičarka je bliskim prijateljima poslala video snimak u kome navodi 13 pravila kojih će morati da se pridržavaju na njenom venčanju. Između ostalog, ona je zahteva da gosti na svadbu ne dolaze sa decom, da neće moći da koriste mobilni telefon i niz drugih zabrana.

Međutim, ono što je posebno iznerviralo njene prijatelje bio je zahtev broj 7. Naime, ona je tražila da na venčanje ne dolaze „dosadni ljudi“.

E to je bila kap koja je prelila čašu, pa je njen video završio na Tiktoku i za samo nekoliko sati postao viralan.

- Oh moj Bože, zaista to nisam očekivala. Video snimak je bio namenjen samo mojim bliskim prijateljima. Nisam imala pojma da je završio na društvenim mrežama – rekla je Kendi za britanski Miror.

Skočila joj popularnost

Ova buduća nevesta imala je jedva 300 pratilaca na Tiktoku, a nakon objavljivanja snimka popularnost joj je naglo skočila. Za samo jednu noć dobila je više od 3.000 novih pratilaca.

Komentarišući njen video snimak sa zahtevima tiktokeri su je bukvalno razapeli.

Odgovarajući na brojne negativne komentare Kendi je rekla da o svojoj svadbi mašta od osme godine i da, prosto nije želela da joj bilo šta pokvari taj dan.

- Oduvek sam opsednuta venčanjima, a kada mi je najbolja prijateljica saopštila da se udaje u oktobru, moj mozak je poludeo – pravdala se ona.

1 / 2 Foto: Printscreen/TikTok/kennedymarks

Odmor pre venčanja

Ona i njen budući suprug Ris u vezi su dve godine, ali kako tvrdi Kendi, već pri prvom susretu znala da će se udati za njega.

Kako je ispričala, čim su se upoznali ona mu je rekla da želi da postane njegova žena jednog dana. Budući mladenci neće imati tradicionalni medeni mesec, jer žele da na odmor otputuju pre venčanja.

Kendina kontroverzna lista zahteva:

  1. Niko osim nje na venčanju ne sme da nosi belo
  2. Nema dece, osim ako to ona nije odobrila
  3. Pozivnica je za jednu osobu, ne pretpostavljate da je za dve
  4. Nema velikih najava
  5. Niko ne sme da koristi mikrofon osim ukoliko mu to nije dozvoljeno
  6. Sve što te zanima pitaj moju mamu, nemoj meni da unosiš nervozu
  7. Nema dosadnih ljudi
  8. Ako te Ris i ja nikada nismo sreli, nećeš doći na venčanje
  9. Bez grubog ponašanja prema osoblju, inače letite napolje
  10. Nema korišćenja telefona i slikanja na venčanju i svadbi
  11. Prvi ples rezervisan je za mene i svako ko se bude pojavio na podijumu biće najuren
  12. Gosti nose ono u čemu se osećaju udobno
  13. Imate pravo u potpunosti da koristite mog fotografa, ali tek nakon što ja završim za slikanjem

Ne razumeju moj smisao za humor

Kendi smatra da je najveći broj reakcija njenih prijatelja izazvao zahtev da na venčanje dođu bez dece. Ona naglašava da se to nije odnosilo na bliske prijatelje koji imaju decu.

Većina komentara, tvrdi ona, bila je pozitivna sve dok video snimak nije postao viralan, tada je krenula kanonada negativnih komentara.

- Najgori komentari bili su na pravilo da nema dosadnih ljudi. Ali, mislim da me nisu dobro shvatili. Nisam bukvalno tako mislila, ali očigledno da većina ljudi ne shvata moj smisao za humor – zaključila je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.