GOŠĆA ISPRED MLADE URADILA NAJSRAMNIJU STVAR IKAD, U SVE UPLETEN I ON: Snimak protutnjao velikom BRZINOM (VIDEO)
Gošča i mlada, Foto: Printscreen/TikTok

koja li je mlada ?

GOŠĆA ISPRED MLADE URADILA NAJSRAMNIJU STVAR IKAD, U SVE UPLETEN I ON: Snimak protutnjao velikom BRZINOM (VIDEO)

Popriličan broj korisnika šalio se da bi "slučajno" prolio crno vino u njenom smeru.

Objavljeno:

Iako nekim mladama možda ne bi smetalo ni da im sve gošće na svadbu dođu u venčanicama, opšte nepisano pravilo kaže da je samo mlada ta koja na svadbi treba biti sva u belom.

Ipak, neki za to ne mare, što je pokazao i viralni video objavljen na TikToku. U videu se, naime, vidi kako jedna gošća pleše s muškarcem koji joj je verovatno muž, odevena u glamuroznu usku, belu haljinu, prenosi The Sun. Tako su je svi, uz par belih visokih potpetica i cvećem na poprsju, lako mogli zameniti za mladu.

Opisujući ženu, koja je druga supruga njena strica, Tiktokerka kaže:: "Ova je okrutna i traži pažnju, pa je nosila belu haljinu na venčanju moje sestre, a meni je na ujakovoj sahrani, dok sam plakala, rekla da su mi obrve neravne!"

Njen video brzo je postao viralan, a mnogi nisu mogli verovati da je žena u belom gošća, a ne mlada. Iako su počela i nagađanja da je autorka priču izmislila i da na snimku pleše mlada, sve je potvrdio jedan od gostiju sa venčanja: ''Kao rođak koji je bio na venčanju mogu jamčiti da je ovo je 100% istina."

I nije samo sestra mlade mislila da je žena iz videa preterala, a mnogi su pokušavali shvatiti zašto je uopšte pozvana.

“Rekla bih joj da se vrati kući i presvuče se ili da jednostavno napusti venčanje", napisala je jedna korisnica, a drugi su se pitali zašto neko nije "slučajno" po njoj prolio čašu crnog vina...

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.