NA GUGLU UKUCALA IME DEČKA SA KOJIM JE DOGOVARALA DEJT: Uplašila se kada je videla KO JE U PITANJU! JEZIVO (VIDEO)
Foto: Tik Tok printscreen

JEZIVO

NA GUGLU UKUCALA IME DEČKA SA KOJIM JE DOGOVARALA DEJT: Uplašila se kada je videla KO JE U PITANJU! JEZIVO (VIDEO)

Pre svakog dejta, dobro ispitajte kakav je profil ličnosti u pitanju

Objavljeno:

Da svuda i u svakoj situaciji možemo da uočimo lekciju, ovo je čist dokaz. Poznata TikTok zvezda Šejna Kej Kardvel, davnima je razmenjivala poruke sa jednim dečkom putem aplikacije. Sve je bilo idilično, sastanak se ugovorio, ali njena intuacija je govorila da ipak nešto nije u redu. Odlučila je da ukuca njegovo ime na Gugl, a onda je usledio apsolutni njen šok.

Prikazalo se da je dečko ranijih godina bio uhapšem zbog otmice te je istog momenta otkazala sastanak i prekinula svaku komunikaciju sa njim.

U videu koji je objavila upozorila sve jer da nije pretražila njegovo ime, ne bi znala da ide na sastanak sa osuđivanim otmičarem.

- Kada je trebalo da odem na sastanak odlučila sam da ga ’proguglam’ i videla da je bio hapšen zbog teške otmice - rekla je Šejna u videu.

Mnoge je njena priča podstakla da podele svoja traumatična iskustva.

- Momka koji me je preklinjao da izađemo na sastanak,a koga sam odbila, kasnije sam proguglala i videla da je hapšen zbog napada na radnika brze pošte u njegovoj kući - napisala je jedna devojka u kometaru.

- Ja sam otvoreno pitala jednog momka šta bi se desilo da ga proguglam, a on mi je rekao da mi se ne bi svidelo. Optuživan je za seksualne napade - ispričala je druga devojka.

- Moja prijateljica je guglala dečka nakon sastanka – bio je osuđen za ubistvo čivave svoje bivše devojke, koju je pretukao mrtvim psom - rekla je jedna od mnogih devojaka ispod u komentarima.

(Espreso/NajZena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.