MUŽ I ŽENA SE SLIKALI GOLI, A ONDA SU ZBOG OVOG IZGRMELE OSUDE: Izašlo je javno (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/savandmark

Bizarno

MUŽ I ŽENA SE SLIKALI GOLI, A ONDA SU ZBOG OVOG IZGRMELE OSUDE: Izašlo je javno (VIDEO)

Ovo jedva da je legalno - napisao je jedan čovek

Objavljeno: 16:01h

Razlike u godinama, ali i sve ostale su mala prepreka kada je prava ljubav u pitanju. Tako je bilo odvajkada, a tako je i sada. Ipak, ono sa čim su se parovi suočavali nekada ostalo je i danas - predrasude.

Posebnu su na meti parovi među čijim partnerima su velike razlike u godinama, a javno se eksponiraju. O njihovoj vezi i ljubavi svedoči veliki broj ljudi, a samo retki su kadri da se sa osudama i predrasudama i izbore.

Osim toga, na njima je i da javno govore kako o prednostima, tako i o manama ovakvog zajedničkog života.

PAr
foto: Printscreen/TikTok/savandmark

Jedan od takvih parova su supružnici Mark i Sev iz Sidneja, među kojima su 22 godine razlike. Sev je imala samo 18 godina kada je upoznala Marka putem aplikacije za tu namenu.

Od tada je prošlo pet godina, a oni i dalje uživaju u ljubavi i o zajedničkom životu i svojim avanturama snimaju videe za društvenu mrežu TikTok. Njihove objave veoma su popularne, vrlo često i viralne, prelaze po milion pregleda.

U fokusu je većinom njihova razlika u godinama.

- Imala sam 18 godina i mislila sam da ću umreti sama, a onda me je Mark pronašao na Tinderu - podelila je u jednom videu ovu informaciju Sev.

Inače, ovaj par priznaje da svakodnevno dobijaju mnogo uvreda i ružnih komentara, a neretko na snimcima i odgovaraju na njih. Uglavnom se šale na sopstveni račun ili na račun kritika, te pokušavaju da uklone stigmu koja se vezuje za parove sa razlikom u godinama.

- Ovo jedva da je legalno - napisao je jedan čovek, dok je drugi dodao da je bolesno što Marka privlači toliko mlađa devojka.

PAr
foto: Printscreen/TikTok/savandmark

- Nije normalno da muškarac u četrdesetim čezne za mlađim devojkama i tačka - bila je izričita jedna žena.

- Previše si mlada da bi shvatila koliko je ovo pogrešno. Mark, trebalo bi da završiš u zatvoru - oštro je konstatovala druga.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.