MAJKA (33) DVOJE DECE RAZBESNELA OBJAVOM: "Njih sam zamenila sa ovim i UŽIVAM" (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/kayllamariie_x

šok

MAJKA (33) DVOJE DECE RAZBESNELA OBJAVOM: "Njih sam zamenila sa ovim i UŽIVAM" (FOTO)

- Odavno se više ne nerviram oko pelena, hodanja, puzanja, kašica - rekla je ona

Objavljeno: 14:46h

Besane noći, neprekidan nered, kuvanje, briga o detetu, sve to i još mnogo toga je sastavni deo svakodnevice za većinu majki. Kada beba dođe na svet, ona je na prvom mestu.

Iako godine ne određuju kakav će neko biti roditelj, korisnica TikToka Kejla (33) kaže da je roditla svoje prvo dete u 18. godini, najviše imala susreta sa komentarima kako to nije trebalo sebi da uradi.

Šok je bio još veći kada je nepunih godinu dana, tačnije 11 meseci posle prvog porođaja, Kejla rodila i svoje drugo dete.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/kayllamariie_x

- Odavno se više ne nerviram oko pelena, hodanja, puzanja, kašica - napisala je ona u komentarima gde je i većina njenih pratilaca komentarisala da izgleda veoma savršeno, budući da je odavno već mama.

- Sada potpuno mogu da se posvetim sebi, jer su deca samostalna i imaju svoje obaveze i interesovanja, pa ja uživam u svom vremenu - rekla je Kejla.

- Nema više potrebe za dadiljom, a tek mi je 33 godine - zadovoljno je poručila i dodala da to što se rano ostvarila kao majka za nju jeste velika prednost.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.