FRIZERKA UNIŠTILA KOSU BUDUĆOJ MLADI NA DAN VENČANJA: Htela je PRAMENOVE, a dobila OVO, SKANDAL NEVIĐENI! VIDEO
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/ morgansarawright

PAKAO

FRIZERKA UNIŠTILA KOSU BUDUĆOJ MLADI NA DAN VENČANJA: Htela je PRAMENOVE, a dobila OVO, SKANDAL NEVIĐENI! VIDEO

– Nova klijentkinja nazvala salon plačući zbog grozne frizure jer se udavala tog dana – rekla je Morgan u videu

Objavljeno:

Jedna buduća nevesta na teži način otkrila da potpunapromena frizure na dan venčanja nikako nije dobra ideja. Ona je, naime, od frizerke tražila da joj napravi tehniku bojanja pramenova zvanu balajaž, ali dobila je debele pramenove zbog kojih je, kaže, izgledala poput zebre.

@morgansarawright I should really start a series on the horror story color corrections that come into the salon ??? #colorcorrection #hairstylist ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Kako prenosi The Sun, stilistkinja neveste Morgan Rajt angažovana je da joj tu groznu frizuru popravi pre venčanja, a u videu koji je objavila na Tik Toku pokazala je kako joj je kosa izgledala pre te prepravke.

U videu se vidi da je žena imala smeđu kosu s krupnim, plavim pramenovima, što nije ni približno slično onome što bi trebalo da bude balajaž, tehnika kojom se kosi postupno dodaje boja tako da izgleda prirodno.

– Nova klijentkinja nazvala salon plačući zbog grozne frizure jer se udavala tog dana – rekla je Morgan u videu.

Srećom, uspela joj je da to popravi i pretvorila je nevestine pramenove u medenu plavu boju s primesama svetlosmeđe. Korisnici su bili zgroženi radom prve frizerke koja joj je uništila kosu i čestitali su Morgan na tako dobroj popravci u tako kratkom vremenu.

– Ko god je to uradio, mora da se vrati u frizersku školu. Neverovatno je da ste uspeli da tako spasite stvar! – napisala je jedna korisnica.

– Ne mogu da verujem, izgleda kao nešto što uradiš sam kod kuće pa zažališ. Svaka čast na popravci – komentarisala je druga.

Nekoliko njih u komentarima se složilo da ljudi nikada ne bi trebalo da rade tako veliku promenu na sebi tako blizu nekog velikog životnog događaja, a Morgan se složila i rekla da je to savetovala i nevesti. Takođe, rekla je i da je moguće da je prva frizerka imala strogo određeno vreme za frizuru ove mlade pa je radila na brzinu pa je zato ispalo tako loše.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.