POSTAO JE DEDA, PUNI 50 GODINA, A IZGLEDA KAO ISKLESAN IZ KAMENA: Slavni Rivaldo i dalje u TOP formi! (FOTO)
Rivaldo, Foto: Printscreen/Instagram/@rivaldo

ponizio kolege penzionere

POSTAO JE DEDA, PUNI 50 GODINA, A IZGLEDA KAO ISKLESAN IZ KAMENA: Slavni Rivaldo i dalje u TOP formi! (FOTO)

Brazilski medija su ga uporedili sa Veslijem Snajderom koji se neverovatno zapustio

Objavljeno:

Rivaldo je svojevremeno bio jedan od najboljih fudbalera na svetu, a najbolje dane karijere proveo je u dresu Barselonu.

Mnogi su zbog ovog Brazilca pre nešto više od 20 godina počeli da navijaju za Barselonu jer je svojim potezima oduševljavao javnost.

U katalonski klub je stigao na leto 1997. godine a 1999. proglašen je za najboljeg igrača sveta i dobio je Zlatnu loptu iako s Blaugranom nije osvojio mnogo trofeja.

Klub je tek kasnije doživeo meteorski uspon pojavom Ronaldinja, pa Mesija, ali i tiki-takom koju je u "Masiji" uspostavio legendarni Johan Krajf po dolasku iz Ajaksa.

Ipak, trag koji je Rivaldo ostavio u Barseloni je ogroman jer je na 157 utakmica dao 86 golova, a neki od njih bili su pravo remek delo i o njima se i danas priča.

Svoju karijeru završio je pre skoro sedam godina kada je već imao 42 godine. Rivaldo će narednog meseca proslaviti svoj 50. rođendan, ali fudbalsku javnost je oduševio jer se i dalje nalazi u neverovatnoj formi.

Brazilac kao da ne izlazi iz teretane jer izgleda zaista fantastično, a režim treniranja koji je imao tokom igračke karijere odlučio je da zadrži i nakon što se penzionisao što je za svaku pohvalu.

Rivaldo
foto: Printscreen/Instagram/@rivaldo

Brazilski medija su ga uporedili sa Veslijem Snajderom koji se neverovatno zapustio nakon svega nekoliko meseci penzije i poručili da je Rivaldo primer koji svi treba da slede.

Nekadašnji ofanzivni vezista se često oglašava na Instagramu gde objavljuje fotografije iz teretane i pokazuje svima u kakvoj je formi.

Također, ono što je za mnoge impresivno jeste da je Rivaldo pre nekoliko godina postao deda, ali kada biste ga sreli na ulici sigurno da ne biste pomislili da taj čovek ima unuka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.