OVAKO IZGLEDA KADA BOG UPLETE PRSTE: Razapeli ga ŽIVOG na krst, a onda se desilo nešto JOŠ GORE (VIDEO)
Foto: Printscreen

BOGOHULJENJE

OVAKO IZGLEDA KADA BOG UPLETE PRSTE: Razapeli ga ŽIVOG na krst, a onda se desilo nešto JOŠ GORE (VIDEO)

Srećom, sve se završilo bez ozbiljnijih posledica

Objavljeno: 14:58h

Tokom takozvane Strasne nedelje, El Via Crucis” jedna je od aktivnosti koju mnogi katolički vernici sprovode kako bi ponovo proživeli i dočarali trenutke stradanja koje je Isus Hrist pretrpeo pre nego što je umro prikovan za krst.

Kada se izvodi ovaj verski performans, bitna stavka je i dobra logistika i propratni detalji na koje u prvi mah niko ne obraća pažnju.

Tako nešto dogodilo se u Koatepeku u Gvatemali, kada su parohijani vezali muškarca za krst konopcima, a samo nekoliko trenutaka kasnije usled podizanja, izgubljena je ravnoteža, pa je čovek na krstu otišao na pogrešnu stranu blizu žica dalekovoda.

Kad su okupljeni videli šta se dešava, nekim čudom su uspeli da ga spasu strujnog udara, ali kada su ga spustili u prvobitan položaj, bio je vidno preplašen, tako da mu je svakako bila potrebna pomoć.

Snimak se u međuvremenu proširio društvenim mrežama i izazvao lavinu reakcija.

“Ovo je čist fanatizam, ne razumem ovakve stvari”, “Ne mogu da prestanem da se smejem, obezbedio sam sebi mesto u paklu”, “Bože, oprosti im jer ne znaju šta rade”, samo su neki od različitih komentara na internetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.