NEVEROVATAN SNIMAK: Bacili su BEBU u bazen, DESILO SE OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/simonecchristensen

zapanjujuće

NEVEROVATAN SNIMAK: Bacili su BEBU u bazen, DESILO SE OVO (VIDEO)

Internetom kruži snimak na kome se vidi kako majka bebu od samo 14 meseci ubacuje u duboki bazen.

Objavljeno:

Beba u prvi mah pokušava da izroni iz vode, ali nastavlja da se davi, da bi u jednom momentu uspela totalno da ispliva.

Pored bebe se nalazi još jedna žena koja se smeje celom prizoru, međutim korisnicima interneta ovaj snimak nije bio smešan.

Mnogi su osudili ovakvo ponašanje žena i ocenili da je bezbednost deteta bila ugrožena. - Dete se davi plus zapada u hipotermiju jer je ubačena u vodu u ful odeći i čarapama i uskoro će se smrzavati - jedan je od komentara.

@simonecchristensen I know it looks scary but because of these classes she can save herself in an emergency! #swimbaby #swimsafety #momsoftiktok #babytok #swimming #TurboTaxAlphorn ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ima oni i koji su podržali ovaj način da se dete nauči da pliva: - Skoro sam gledao na TV jednu naučnu emisiju o ovome, bio sam šokiran činjenicom. Deca, u prvih nekoliko meseci života, imaju urodeni refleks za "snalaženje" i održavanje u vodi, da ne kažem plivanje. Vidi se ovde kako dete lepo "ispliva" - prokomentarisao je jedan čovek.

Bilo je i onih koji su se prisetili da su i njih roditelji kao malu decu ubacivali u vodu, ali su priznali da im je to ostala kao velika trauma.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.