BIZARNO! Evo šta 92-godišnjakinja traži od GOSTIJU da rade za NJENU SAHRANU, da se čovek tri puta prekrsti!
Foto: Printscreen/TikTok/grandma_droniak

LUDOST

BIZARNO! Evo šta 92-godišnjakinja traži od GOSTIJU da rade za NJENU SAHRANU, da se čovek tri puta prekrsti!

Da neki ljudi nikad ne izgube smisao za humor, čak i kada dođu u pozno doba, dokazala je jedna baka sa TikToka koja svoje pratioce svakodnevno uveseljava video klipovima, ali objave u kojima ova baka u desetoj deceniji života iskazuje svoje želje za sahranu, postali su pravi hit na društvenim mrežama

Objavljeno:

Baka koja sebe na ovoj mreži naziva "Baka Droniak", ima 92 godine i sem toga da nema momka i ne želi ga, nije otkrila neke informacije o svom identitetu i mestu življenja, što ipak nije smetalo korisnicima TikToka, koji su je zavoleli i to najviše zahvaljujući savetima i vestima iz života.

Svakodnevno se snima i objavljuje snimke, a neke njene objave pregledane su i preko 59 miliona puta. U jednoj od njih osvrnula se i na pravila koja želi da se ispoštuju na njenoj sahrani.Neće se desiti uskoro, ali ne zaboravite ih. Ovo su pravila na mojoj sahrani”

Započela je ona video, koji je za svega jedan dan pregledalo preko 10 miliona ljudi.

“Možete plakati, ali ne previše. Ne pravite budalu od sebe”, naglasila je na prvom mestu.

Zatim je usledilo drugo: “Berta nije pozvana. Ne puštajte je unutra”, jasno je poručila.

Bakuta
foto: Printscreen/TikTok/grandma_droniak

A kao šlag na tortu, usledila je njena zadnja želja koja je glasila: “Bolje vam je da se posle napijete. Uzmite gutljaj i za mene”, zaključila je ona dodavši kako joj je i opijanje za vreme komemoracije sasvim u redu.

Želje ili bolje rečeno, zahtervi, ove 92-godišnje bake postali su hit na internetu, a komentari ispod nisu prestali da se nižu. Sve je interesovala jedna stvar - ko je "omržena" Berta?

“Treba nam priča o Berti. Ko je ona i zašto nije pozvana”, glasila je većina pitanja, na koje baka ipak nije htela da odgovara, napomeljujući da će uskoro progovoriti i na tu temu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.