USRED NOĆI JE SLUŠALA GLASNE UZDISAJE SVOG DEČKA, A ONDA JE OTKRILA JEZIVU ISTINU: Odmah je počela da vrišti VIDEO
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

USRED NOĆI JE SLUŠALA GLASNE UZDISAJE SVOG DEČKA, A ONDA JE OTKRILA JEZIVU ISTINU: Odmah je počela da vrišti VIDEO

Njena priča nikoga nije ostavila ravnodušnim

Objavljeno:

Da stvarnost ponekad može da bude jezivija i od holivudskog horora, uverila se Amerikanka Libi Klivs koja je na Tik Toku opisala kroz kakvu agoniju je prošla sa bivšim dečkom.

U prvom snimku koji je objavila, Libi opisuje kako je počela njihova veza.

– Počinjem da izlazim sa finim hrišćaninom. Otišli smo zajedno u crkvu i upoznali smo međusobne prijatelje. Upoznajem mu roditelje i postaje ozbiljno. Počinjemo da planiramo brak i budućnost – nastavlja ona.

Tada dolazi do totalnog zaokreta, i njena priča se pretvara u horor.

– Čujem disanje ispod mog kreveta i saznajem da me on nedeljama uhodi i da koristi moju četkicu za zube! – navodi šokirana devojka šta joj se događalo posle raskida.

Inače, u nacionalnom istraživanju intimnih partnera i seksualnog nasilja, koje je spovedeno 2010. u Americi, otprilike jedna od šest žena je doživela da je neko uhodi.

Ova statistika postaje još alarmantnija jer otkriva da je u više od 60 odsto slučajeva osoba koja ih je uhodila bila njihov sadašnji ili bivši partner.

Nakon otprilike godinu i po, ona je htela da raskine sa dečkom jer “emocionalno nije bio baš inteligentan”, a takođe je počeo čudno da reaguje na određene stvari… Kada je njegova majka saznala da je Libi raskinula vezu s njim, nazvala ju je i pitala da li je on uzimao lekove.

– Na koje lekove mislite – pitala je iznenađena Libi, a njegova majka je odgovorila da on ima bipolarni poremećaj, što Libi nije znala.

– Hm, nisam to znala. Ne pominjanje bipolarnog poremećaja nakon godinu i po veze predstavlja veliki problem, naročito ako je ta osoba neko s kim ste planirali brak – rekla je devojka.

Na kraju, kada su raskinuli, što je on mirno prihvatio, sledećih nekoliko nedelja se osećala čudno, ali to je pripisala činjenici da je to možda zato jer je on bio njen prvi “pravi” dečko.

– Nisam mogla da spavam, osećala sam kao da se u mom stanu događaju čudne stvari, ali sam mislila da je to zato što on više nije tu i da je sve u mojoj glavi. Jedne noći sam čula glasno disanje. Pomerila sam kutiju za posteljinu ispod kreveta i videla njega kako gleda u mene – rekla je Libi.

– U tom trenutku sam mislila da ću vrištati i poludeti, ali jednostavno sam se stvarno smirila. Nakon što sam mu rekla da izađe, otkrio je da se onde skrivao nekoliko nedelja, kao i da je prskao svoju kolonjsku vodu po sobi kad ja nisam tu. Čak mi je priznao i da je koristio i moju četkicu za zube – zaključila je Libi koja je odmah podnela zahtev za zbranu prilaska, i od tada se više nije čula sa bivšim dečkom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.