USNIMLJENA ŽESTOKA AKCIJA, ŽENI PREDATORU NIKAD NIJE DOSTA: Kada vidite ŠTA ONA RADI neće VAM BITI JASNO, AU!
Seks, Foto: Prinstcreen

prljavi treninzi

USNIMLJENA ŽESTOKA AKCIJA, ŽENI PREDATORU NIKAD NIJE DOSTA: Kada vidite ŠTA ONA RADI neće VAM BITI JASNO, AU!

Ova ljubavnica tvrdi da snima sve svoje ljubavnike u akciji jer je pali kada kasnije to gleda.

Objavljeno:

Fitnes trener Simon (34) kaže da voli snimati sve svoje ljubavnike u akciji. Priznaje da prljave kućne filmove smatra jako seksi.

'Fascinantno je gledati sebe u akciji'

Ova ljubavnica tvrdi da snima sve svoje ljubavnike u akciji jer je pali kada kasnije to gleda. Govoreći o seksualnim navikama, priznala je: "Prljave kućne filmove smatram najseksi stvarima na svetu i imam snimke seksa s frajerima koji su stari više od deset godina.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Fascinantno je gledati sebe u akciji, kad ste na primer bili u dvadesetima i videti kako se vaša tehnika menja kako starite. Moje glavno zapažanje u poslednjih deset godina je da smo svi postali spremniji i zdraviji. Muškarci na mojim videima su puno više kavaljeri, a i manje dlakavi!

Svi su tako uglađeni ovih dana", zaključila je Simon za Daily Star.

Simon se udala u ranim 20-ima, ali monogamija joj je dosadila i zato je počela varati muža s drugim ljubavnicima. Razvela se i nastavila se viđati s različitim muškarcima koje je bi upoznala putem britanske "aplikacije za afere".

Ova 34-godišnjakinja otvoreno govori o svom fetišu i o kućnom snimaju seka kada razgovara s potencijalnim novim partnerima na mreži.

"Većina muškaraca to apsolutno voli i jedva čekaju da se kamera pokrene. Možete naučiti toliko toga kroz posmatranje sebe tokom seksa. Nekim muškarcima je neugodno zbog svojih pivskih trbuščića i iznenadili biste se koliko njih počne ići u teretanu ili pokušavaju smršati kada im pokažem video", priznaje Simon.

Simon radije izlazi s oženjenim muškarcima jer su oni bogatiji i žele isti bezvezni seks u kojem ona uživa. "Moji ljubavnici znaju da je snimanje isključivo za naše zadovoljstvo i znaju da im to neću poslati u smeđem omotaču na kućni prag”, objašnjava Simon.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.