OVAJ OTAC SVAKO VEČE STOJI NA ISTOM MESTU I ČEKA: Kada budete videli i koga, SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI (FOTO)
Otac čeka ćerku, Foto: Printscreen/Tviter

DIRLJIVO

OVAJ OTAC SVAKO VEČE STOJI NA ISTOM MESTU I ČEKA: Kada budete videli i koga, SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI (FOTO)

Zahvalna sam mom ocu na svemu što je uradio za mene, moju braću i još više za mog sina

Objavljeno:

Belen Kardenas (22) iz Paragvaja podelila je na svom Tviter profilu fotografiju za koju nije očekivala da će postati viralna, a na kojoj se vidi njen otac i šortsu i majici kako čeka autobus na stanici.

Devojka je odlučila jedne večeri da fotografiše oca, posveti mu nekoliko nežnih reči i otkrije da je čeka svaki dan, bez obzira na vremenske prilike, kako bi svoju ćerku bezbedno doveo kući da je niko ne bi usput napao po mraku.

– Dolazim kući između pola devet i devet uveče, a on me uvek čeka na stanici. Stari moj, nemoj nikad da prestaneš to da radiš, mnogo te volim – napisala je devojka.

Ova priča, koja je mnoge ganula i rapslakala od nežnosti, događa se svake večeri u paragvajskom gradu Nemba.

Belen je povodom toga dala i intervju za tamošnji medij Extra, gde je otkrila da njen otac ima 72 godine i da je uprkos godinama, svako veče čeka na istom mestu.

Otkrila je takođe da ju je otac svakodnevno pre nekoliko meseci vodio na posao i dovodio kući, ali je shvatio da mora da se osamostali, tako da se sada zadovoljava čekanjem da mu ćerka dođe do stanice, kako bi je dopratio kući i eventualno odbranio ukoliko bi je neko napao.

– Zahvalna sam mom ocu na svemu što je uradio za mene, moju braću i još više za mog sina. Uvek je bio odličan otac i deda – uaključila je Belen.

(Espreso / Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.