BILA JE U PRISNOM ODNOSU SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Sada je objavila NAJVRELIJU SLIKU IKAD, PULS PROBIJA GRANICE (FOTO)
Viktorija Silvsted, Foto: Profimedia

ODLIČNA JE

BILA JE U PRISNOM ODNOSU SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Sada je objavila NAJVRELIJU SLIKU IKAD, PULS PROBIJA GRANICE (FOTO)

Viktorija Silvsted (47), švedska manekenka, televizijska voditeljka, glumica i pevačica, pojavila se na reviji libanskog dizajnera Eli Saba na Nedelji mode u Parizu. Viktorija je pokazala svoju zanosnu figuru dok su paparaci fotografisali njeno zgodno telo na kom mogu da joj zavide dosta mlađe koleginice

Objavljeno: 13:52h

Viktorija je zablistala u mini crvenoj haljini dugih rukava koja je imala šljokice svuda po sebi u istoj boji. Haljina na preklop koja je imala mašnu na struku stajala je savršeno švedskoj manekenki. Kako je model haljine sam po sebi upečatljiv, Viktorija ga je smirila bež trobicom i sandalama na visoku štiklu u istoj nijansi.

Dugu plavu kosu je pustila u romantične lokne, a izvajane noge su joj bile u prvom planu i nisu mogle da promaknu nijednom prolazniku.

Viktorija voli često da posećuje modne događaje, ali i luksuzne destinacije širom sveta, pa je tako pre nekoliko nedelja uživala u Majamiju, a zatim na ostrvu Sveti Bartolomej, gde su paparaci ispratili svaki njen korak.

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, Viktorija je još 2016. godine zaintrigirala domaću publiku kada se fotografisala na jednoj žurki u Nici sa Novakom Đokovićem.

Žurka povodom otvaranja teniske akademije Muratoglu okupila je brojne poznate svetske zvezde, mađu kojima je bio i Bob Sinkler, a tada je Viktorija podelila fotofrafiju na svom Instagram profili uz opis "Večera sa Bob Sinklerom i Novakom Đokovićem".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.