UČITELJICA OTKRILA SVOJ TALENAT I SADA GA POKAZUJE U "ONIM FILMOVIMA": Radi to zbog samo 1 STVARI, evo i koje
Monika Huldt, Foto: Printscreen/Instagram

Učiteljica

UČITELJICA OTKRILA SVOJ TALENAT I SADA GA POKAZUJE U "ONIM FILMOVIMA": Radi to zbog samo 1 STVARI, evo i koje


''Zna da radim to i zbog toga me mrzi'', priznala je Monika.

Objavljeno: 14:50h

Monika Huldt, poznatija pod svojim imenom Švedska lepotica , svojevremeno je bila učiteljica - ali je svoju karijeru zamenila za OnlyStar modeling. Njena majka nije bila srećna u vezi sa tim.

Otkrila je kako je se majka odrekla nakon saznanja da je postala model OnlyFansa.

Nakon prelaska u SAD, bavila se plesom, neposredno pre osnivanja svoje stranice na OnlyFans- sajtu.

I pored toga što zarađuje 16 puta više nego što bi zarađivala kao učiteljica, priznala je da je žrtvovala svoj odnos sa majkom zarad karijere na OnlyFans.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/swedish_bella

''Zna da radim to i zbog toga me mrzi'', priznala je Monika.

U stvari, njena lepota je predstavljala mali problem jer tvrdi da muškarci neće prestati da flertuju sa njom u teretani. Poljakinja, koja živi u Arizoni, SAD, kaže da joj je pažnja laska, ali i ona može biti prilično ometajuća. I dok joj ne nedostaje pažnje u javnosti, isto je i sa njenim stranicama na društvenim mrežama jer ima 328.000 pratilaca na Instagramu.

Sada objavljujući svoju legiju obožavatelja, Monika je ozbiljno spustila čeljusti u seksi kompletu donjeg veša.

Noseći neonsku garnituru, bomba je pokazivala svoje obline dok je svoje trbušne mišiće stavljala na ceo ekran. Ona je besno pogledala u kameru dok je stavljala ruke iza vrata dok je pozirala na snimku novca.

U svom natpisu, Monika je napisala: "Srećna nedelja... šta nameravaš?" Objava manekenke postala je poslastica na mreži nakon što je njen snimak prikupio više od 11.000 lajkova za 19 sati.

Jedan obožavalac Instagrama je rekao: „Stvarno zgodna devojka“, dok se drugi složio: „Tako lepa i prelepa“. Treći pratilac je dao kompliment: "Crveno ti izgleda neverovatno." Njeno drsko postavljanje dolazi nakon što je otkrila da razmišlja o skupom telohranitelju kako bi mogla da trenira u miru. Rekla je da sa zadovoljstvom plaća 3.000 dolara za nekoga ko bi došao u teretanu sa njom.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.