ZBOG JEDNE STVARI NA TELU, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM: Pozira GOLA i svaki put je sve EKSPLICITNIJA (FOTO)
Trejsi Kis, Foto: Printscreen Instagram

ŠTA KAŽETE?

ZBOG JEDNE STVARI NA TELU, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM: Pozira GOLA i svaki put je sve EKSPLICITNIJA (FOTO)

Otkako je pokazala tetovažu na ruci, Trejsi ne može da se odbrani od muškaraca koji joj neprestano šalju fotografije polnog organa!

Objavljeno: 15:49h

Trejsi Kis je glamur model, odnosno dobija novac za fotografisanje u seksi pozama toples ili gola. Na Instagramu je prati više od milion ljudi, koji uživaju u njenim provokativnim fotkama, ali sada se požalila da zbog jedne tetovaže ne može da se odbrani od muškaraca.

Ona je na ruci, duž podlaktice, istetovirala tačkice, koje su zapravo lenjir pomoću kojeg meri dužinu penisa. Otkako je pokazala ovu svoju, 72. po redu tetovažu, muškarci joj neprestano šalju fotografije svog "ponosa" preklinjući je da im izmeri polni organ.

"Moj inboks je bukvalno eksplodirao od fotografija penisa muškaraca širom sveta, koji mi traže da ih svojom novom tetovažom izmerim polni organ. Nisam očekivala da će ljudi toliko poludeti za ovom tetovažom", poručila je Trejsi.

U vezi sa svojom novom tetovažom, ona kaže da je veoma pozitivna i da pokazuje koliko ona "voli svaki centimetar muškog polnog organa", ali da neki smatraju da je uvredljiva.

Ipak, objašnjava da tetovažu nije uradila sa idejom da ponizi muškarce.

"Njihov je problem ako ih uvredi moja tetovaža ili osećaju da želim da ih posramim zbog veličine penisa. Svi smo različiti i svima nam se dopadaju različite stvari", poručila je ova 34-godišnjakinja.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram

Trejsi je istakla da njoj veličina nije bitna, te da su u seksu mnogo bitniji "hemija, energija, samopouzdanje i pokreti".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.