MLADA JE STAVILA VIBRATOR ISPOD VENČANICE, A MUŽ GA JE KONTROLISAO: "Bila sam blizu vrhunca..."
Vibrator, Foto: Profimedia

ŠOK PRIČA

MLADA JE STAVILA VIBRATOR ISPOD VENČANICE, A MUŽ GA JE KONTROLISAO: "Bila sam blizu vrhunca..."

Lepa haljina nije jedino o čemu mlade maštaju. Ova žena se kladila na zadovoljstvo da mladoženji da kontrolu nad seks igračkom koju je imala na sopstvenom venčanju. Kako se završilo?

Objavljeno:

Nekoliko dana pre venčanja, baka joj je rekla: "Ne zaboravi nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno, nešto plavo. Uradila sam to na dan venčanja, a tvoj deda i ja smo i dalje srećni u braku 62 godine kasnije." Iako mlada nije tradicionalista, odlučila je da uradi kako je rekla njena baka.

Međutim, ovo se odnosilo samo na prvo venčanje. Zbog činjenice da njena porodica živi u Sjedinjenim Državama, a ona i njen partner u Australiji, želeli su da slave dva puta za dve porodice.

Na jednom australijskom venčanju odlučili su da polude.

- Nosila sam vibrator tokom celog venčanja i moj muž ga je kontrolisao - rekla je.

Vibrator ispod venčanice

Venčanica
foto: Printscreen

Par je odlučio da začini slavlje. Kupili su vibrator koji stavljate u donji veš i koji se može kontrolisati preko aplikacije.

Posle svečane atmosfere venčanja, usledila je žurka, a par se fokusirao pre svega na ludu zabavu. Iako su se svi gosti odlično proveli na zabavi, nisu znali šta su se svatovi dogovorili.

Nivo zvuka u takvoj igrački nije visok, tako da niko osim para nije bio svestan šta se dešava ispod venčanice.

- To je bila moja najbolja odluka u vezi sa mojim venčanjem - dodala je mlada.

Kontrola je izvršena pomoću aplikacije preuzete na telefon, što mu je omogućilo da poveća i smanji intenzitet vibracija. Mladoženja se često pretvarao da proverava svoje poruke ili fotografiše, a u stvari je upravljao kontrolama uređaja.

Kako se završilo?

Vibrator
foto: Profimedia

Iako čovek nije često koristio aplikaciju, odlučio je da je koristi kada je to najmanje očekivano. Tokom obraćanja mlade svim gostima.

- U početku je bilo suptilno - rekla je ona. Ona, međutim, naglašava da iako je u početku mogla da se kontroliše, tokom govora je postalo prevruće.

- Došalasam do polovine govora i on je pojačao intenzitet vibracije. Potpuno sam izgubila prisebnost i počela da se migoljim kao da očajnički moram da idem u toalet. Bilo je nekoliko čudnih pogleda, kao da se ljudi pitaju šta to radim - i onda sam videla nasmejano lice svog muža.K

ako je noć prošla i svi su se opustili od alkohola i plesa, ponovo je osetila vibrator.

- Sedela je sa prijateljima i pila. Dok je razgovarala sa prijateljima, videla je da muž drži ruku u džepu i Svetlo na ekranu telefona mu je sijalo kroz pantalone i kretao se prstima po ekranu.

Rekla je da je blizu vrhunca na sopstvenom venčanju.

U poslednja dva sata žurke, on je to radio sporadično. Jednom je čak otišla u kupatilo, gde je mogla da se koncentriše na ono što radi.

- To je bio trenutak kada sam skoro doživela orgazam usred plesa, bukvalno okružena porodicom i prijateljim - dodala je žena.

Žena je priznala da je njihova „zabava” bila najbolja predigra u njenom životu, koja je bračnu noć učinila izuzetno uspešnom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.