ČUDO NA JEDINSTVEN DATUM: Beba je ROĐENA 22.02.2022,a tek da čujete u koje VREME! Evo šta kaže NUMEROLOGIJA! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

ČUDO NA JEDINSTVEN DATUM: Beba je ROĐENA 22.02.2022,a tek da čujete u koje VREME! Evo šta kaže NUMEROLOGIJA! (FOTO)

Neverovatno!

Objavljeno:

Jedna beba iz Kalifronije u SAD rodila se, na zanimljiv datum, osim zanimljivog datuma, ona se rodila i u veoma zanimljivo - neobično vreme!

Datum 22.02.2022 mnogi ljubitelji numerologije su dočekali sa uzbuđenjem, verujući u njegove magične sposobnosti, dok je korisnike društvenih mreža zabavljala činjenica da je reč o palindromu, odnosno da se 22.02.2022 isto čita unapred i unazad.

Sagrario Esmeralda Montano i Oskar Viljalpando na magični datum postali su roditelji devojčice Rubi. Rubi, ipak, ne bi postala svetska senzacija odmah po rođenju da nije rođena u jedinstvenom trenutku.

Rubi, druga ćerka u porodici Viljalpando rođena je drugog dana u nedelji, 22.02.2022 u dva sata i 22 minuta u operacionoj sali broj dva Medicinskog centra za žene i odojčad Šarp Čula Vista u Kaliforniji.

U numerologiji broj 2 nosi posebno značenje i povezuje se s pojačanom intuicijom i osetljivošću, kao i snagom i moći koja dolazi iz povezanosti i saradnje.

Astrolozi ističu da na datum 22. 02. 2022. dolazi do Plutonovog povratka, koji se inače povezuje s transformacijom i moći, a kroz istoriju su ovakve tranzicije bile obeležene značajnim promenama, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.