KADA SU SAZNALE ŠTA SE DESILO PRE 57 GODINA, SVET IM SE SRUŠIO: Ako mislite da imate NAJGORE STRAHOVE, PAZITE OVO
DNK, Foto: Printscreen/Youtube

šok

KADA SU SAZNALE ŠTA SE DESILO PRE 57 GODINA, SVET IM SE SRUŠIO: Ako mislite da imate NAJGORE STRAHOVE, PAZITE OVO

– Srce mi je jednostavno potonulo jer sam samo pomislila “Ovo je stvarno” – rekla je Enisova o trenutku kada su ona i Lopez, 57-godišnjakinje rođene istog dana 1964. godine, potvrdile ono za što su strahovale da bi mogla biti istina o njihovom pravom poreklu.

Objavljeno:

Nakon što je Tinu Enis iz Hobarta u Oklahomi ćerka uverila da napravi DNK test i putem jednog internet servisa istraži svoje poreklo, ona je saznala da je navodno zamenjena pri rođenju sa ženom po imenu Džil Lopez pre 57 godina u bolnici u Dankanu u Oklahomi, izveštava The Daily Beast.

Srce mi je jednostavno potonulo jer sam samo pomislila “Ovo je stvarno” – rekla je Enisova o trenutku kada su ona i Lopez, 57-godišnjakinje rođene istog dana 1964. godine, potvrdile ono za što su strahovale da bi mogla biti istina o njihovom pravom poreklu.

Enis je posebno zabolelo saznanje da su njeni biološki roditelji umrli nekoliko godina ranije te neće imati prilike da ih upozna. Iako ju je Lopez razveselila uspomenama i fotografijama mame i tate, Enisova je priznala da je ipak pomalo ljubomorna na nju.

– Džil je provela puno vremena sa mojim pravim roditeljima, a sada može provesti i neko vreme sa svojim pravim roditeljima, sa kojima sam odrasla ja. U početku nisam znala što da mislim o tome, ali što više razmišljam, to sam tužnija – rekla je Tina.

Žene sad tuže regionalnu bolnicu u Dankanu za nemar i nanošenje duševnog bola, prema dokumentima podnesenim Okružnom sudu, piše časopis People.

Nakon što je osobno upoznala Lopezovu, Tima je vest saopštila svojoj braći i sestrama, pa majci Ketrin Džouns, koja je oklevala da prihvati priču o zameni beba sve dok nije videla fotografiju Džil Lopez, svoje biološke ćerke.

– Izgledala je baš kao ja. I to me uništilo. Bilo je to kao da mi je neko iščupao deo srca. Jednostavno nisam mogla da se nosim sa tim – rekla je Džounsova.

Ona je bila skrhana krivicom jer je propustila važne trenutke u životu svoje biološke ćerke, ali se takođe bojala da izgubi Tinu, ćerku koju je odgojila. Kaže da je saznanje da njeni unuci nisu biološki rođaci “bilo jedno od loših strana cele stvari”.

– Osećala sam se kao da gubim svoju ćerku i svoje unuke – kazala je ona.

Tina i Džil još uvek se muče sa prilagođavanjem na novonastalu situaciju. Obe su dovele svoju decu u dom Džounsove za Božić, gde su svi zajedno uživali u druženju.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.