POST UKRAJINCA POSTAO VIRALAN NA MREŽAMA: Bio sam kukavica ceo život, ali sada...
Ukrajina, Foto: Twitter printscreen

car

POST UKRAJINCA POSTAO VIRALAN NA MREŽAMA: Bio sam kukavica ceo život, ali sada...

- Ako se ikada vratim na Redit - ili kao heroj ili kao kukavica bez kičme. Zbogom svima

Objavljeno: 14:18h

Ukrajina uvela ratno stanje nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin započeo specijalne vojne operacije.

Ruska vojska od jutros napada ciljeve u Ukrajini, a objavljeni su snimci stanovnika Kijeva i Harkova kako u žurbi napuštaju svoje gradove. Od ranog jutra zabeležene su gužve na benzinskim pumpama i ispred bankomata, kao i kolone vozila na saobraćajnicama koje vode ka izlazu iz grada.

Jedan korisnik Redita oglasio se nakon najnovijih dešavanja u Ukrajini navodeći da je to "verovatno njegov poslednji post iz Ukrajine" i da namerava da se priključi vojsci.

Redit
foto: Printscreen

- Pa, pretpostavljam da je to to onda. Sirene zavijaju po celom Lavovu. Nisam mogao da pobegnem od svojih problema koliko god se trudio. Sve te godine patnje i depresije, proživljene samo da bi nam bila dodeljena "najgora moguća ruka".

A ipak, ne želim da pobegnem. Bio sam kukavica ceo život, ali sada to postaje lično. Danas sam sa drugom, pijem što više alkohola mogu. Da zaboravim šta se dešava bar još jedan dan. Onda, kao što sam rekao u svom prethodnom postu, pridružujem se vojsci.

Njegov post je za kratko vreme postao viralan i ima više od 4.500 komentara.

Drugi korisnik opisao je kako je u Ukrajini od jutros, rekavši da je zemlja u "ratnoj situaciji".

- Lokalni momak ovde. Svi veći gradski aerodromi su bombardovani (sa projektilima), granice su zatvorene. Napuštanje gradova i kretanje između država (oblasti) je teško, zbog nedostatka transporta i preopterećenosti. Štaviše, svi vojni obveznici ne mogu da odu bez obaveštavanja i dobijanja papira potpisanih od strane vojnog registra. Ukrajina je u ratnoj situaciji. Ovaj dan je doneo pakleno jutro (5:00 je bilo pre pet sati) - napisao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.