MARTINA IZ KRUŠEVCA UHAPŠENA ZBOG KNJIGE KOJA JE ZABRANJENA U SRBIJI: Jednog dana pokucali su joj na VRATA (VIDEO)
Martina Petrović, Foto: Printscreen/Tiktok

STRAŠNO

MARTINA IZ KRUŠEVCA UHAPŠENA ZBOG KNJIGE KOJA JE ZABRANJENA U SRBIJI: Jednog dana pokucali su joj na VRATA (VIDEO)

Martina Petrović iz Kruševca, bivša zadrugarka ispričala je jednu svoju anegdotu iz života

Objavljeno:

Naime, kako Martina kaže bila je uhapšena i to zbog bizarne stvari. Zbog knjige koju je naručila preko interneta.

- Ja inače često naručujem knjige iz psihologije, sociologije i slično - započela je Martina svoju priču.

- Jednom sam došla na ideju da poručim knjigu iz parapsihologije. Ja sam shvatila da je to knjiga preko koje ja mogu da treniram mozak. U toj knjizi se govori o tome kako svaki prosečan čovek koristi samo 10 odsto svog mozga i da svako može više kapaciteta da iskoristi, te sam je naručila - priča bivša zadrugarka.

Parapsihologija je pseudonauka koja pretenduje da proučava neistražene delove ljudskog uma. U parapsihologiju se ubrajaju još nedovoljno iztraženi fenomeni: telekineza, telepatija, empatija i manipulacija energije.

Sve je to lepo, ali sve dok joj neko nije zakucao na vrata, a taj neko su bili policajci.

- Ja otvaram i ne znam šta se dešava. Mislila sam da dolaze po oca, ali u stvari su došli zbog mene. Samo su mi dali papirić i rekli da imam zakazan termin u supu da dam izjavu - priča Martina.

Bila zbunjena i nije znala o čemu se radi, pitala je policajce šta se dešava i zašto je dobila prijavu. Kada je čula razlog, prenerazila se blago rečeno. U pitanju je bila knjiga koju je Martina poručila. To je bila zabranjena knjiga.

- Znala sam da je ta knjiga u pitanju - rekla je ona.

Kako kaže Martina, napravila se pametna i nije se odazvala pozivu koji joj je uručen, dok nije opet došla policija, ali ovog puta da je privedu i odvedu u sup.

Na kraju su došli do zaključka da je Martina poručila pogrešnu knjigu. Umesto parapsihologije, ona je poručila knjigu o paranormalnim aktivnostima.

Paranormalno označava nešto što odstupa od društvenih norma. Termin se često rabi kao sinonim za pojave koje se mogu objasniti poznatim psihološkim i fizičkim znanstvenim zakonima. Paranormalne pojave su često iracionalne ili kontroverzne.

- Ta knjiga je bila za vračarenje, crna magija, vlaška magija, satanizam, sve to što je zabranjeno. Ja prvo nisam znala da je crna magija zabranjena zakonom - priča Martina u svom videu na TikToku.

Kako ona navodi, i sama se plaši tih stvari i ima traume od toga.

- Pokazala sam im istoriju porudžina i objasnila im kako nisam znala da je to takva knjiga - rekla je ona i privela priču kraju. Na kraju joj je ostalo to kao anegdnota iako isprava joj i nije bilo smešno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.