OVA BAKA (64) JE GLAVNA META MNOGIM MOMCIMA! Prilaze joj više nego UNUCI, a njena TAJNA JE OTKRIVENA (FOTO)
Baka, Foto: Instagram/printscreen

neverovatno

OVA BAKA (64) JE GLAVNA META MNOGIM MOMCIMA! Prilaze joj više nego UNUCI, a njena TAJNA JE OTKRIVENA (FOTO)

Dodala je kako postoje dve vrste starenja i da ako ne možemo da zaustavimo hronološku starost, možemo da se potrudimo i da obrnemo biološku

Objavljeno:

Lesli Maksvel (64) iz Melburna, poznata je po svojoj neverovatnoj figuri. Vežba pet puta nedeljno kako bi održala neverovatne trbušnjake. Međutim, drugi koji žele da krenu stopama nagrađivane bake - koja ima skoro 30 nagrada za fitnes - ne moraju toliko da rade da bi to postigli.

Baka, koja nosi odeću broj 36, i koja je ranije rekla da privlači više muške pažnje od svoje unuke, podelila je jednostavnu rutinu koja uključuje šest jednostavnih koraka - i kaže da svako može da „preokrene proces starenja".

- Definitivno mislim da žene dolaze na svoje kako starimo - samopouzdanije su i seksipilnije, posebno ako su u formi i zdrave. Zapravo, možemo da preokrenemo proces starenja pravilnom ishranom i efikasnim vežbanjem. Sve je na nama. Nije tako teško stvoriti lepo i mišićavo telo, niti sagoreti salo, a da li ga imamo ili ne, zavisi isključivo od nas - rekla je Lesli.

Dodala je kako postoje dve vrste starenja i da ako ne možemo da zaustavimo hronološku starost, možemo da se potrudimo i da obrnemo biološku.

Zvuči dovoljno jednostavno, ali kako to zapravo funkcioniše? Lesli, koja vežba zajedno sa svojom 20-godišnjom unukom Tijom, rekla je da nikada nije kasno da započnete svoje fitnes putovanje. Ona je pobedila na svom prvom takmičenju sa 49 godina.

- Čovek sa kojim se viđam je zapravo mlađi od mene, ali nikad ne razmišljam o tome. Ako muškarac odluči da mi priđe, pogleda me u oči i pozove napolje, on je prilično hrabar čovek. A ovih dana muškarci su prilično stidljivi kada je u pitanju prilaženje ženama jer se čini da se sve radi onlajn. Svako može da bude romantičan na internetu, ali uživo je prava stvar– rekla je ona.

Ovo su šest koraka za koje ona tvrdi da su je doveli do ovakve figure:

1. Izbegavajte da jedete pšenicu i šećer

2. Bez nezdrave hrane. Ako zaista želite, nemojte jesti brzu hranu više od jednom nedeljno. Ovo će osigurati da ostanete na pravom putu ka izgradnji mišića i figure koju želite.

3. Svaki obrok mora da sadrži proteine. Trebalo bi da jedete oko 100 g proteina dnevno, npr. jedno jaje sadrži 6 grama proteina.

4. Naučite tri dobre vežbe sa tegovima: jedana za leđa kao što je veslanje sa bučicama, jedana za trbušnbjake i jedana za noge, na primer čučnjevi. Kasnije možete da dodajete druge vežbe, ali je važno da počnete sa manjim težinama i da radite na mobilnosti i bezbednosti tokom vežbanja.

5. Šetajte na otvorenom, ali bržim tempom. To je fenomenalan način za sagorevanje telesne masti, a opet za održavanje mišićne mase na kojoj ste naporno radili tokom treninga sa tegovima.

6. Budite posvećeni.

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.