POZVALI JE I REKLI DA JOJ SINU (5) KRVARI GLAVA: Zbog onoga što se desilo ne pomišlja da ga ponovo vodi u VRTIĆ!
Ilustracija, Foto: Profimedia

INCIDENT

POZVALI JE I REKLI DA JOJ SINU (5) KRVARI GLAVA: Zbog onoga što se desilo ne pomišlja da ga ponovo vodi u VRTIĆ!

Ona je u utorak 1. februara odvela svog sina Džensona u vrtić u Hedonu i to je bio prvi njegov dan boravka u toj ustanovi

Objavljeno:

Eli Volis (22) iz britanskog Hala bila je uznemirena kada su je prvog dana pozvali iz dečjeg vrtića njenog sina sa vestima da je njen mališan pao sa stolice i da mu krvari iz glave.

Ona je u utorak 1. februara odvela svog sina Džensona u vrtić u Hedonu i to je bio prvi njegov dan boravka u toj ustanovi.

Popodne je majku, međutim, presekao poziv iz vrtića gde joj je rečeno da je njen sin pao sa stolice i da treba da dođe po njega.

Eli je brzinom svetlosti odjurila do vrtića, a kad je stigla i ugledala svog sina, videla je posekotinu na njegovoj glavi.

– Kada su me pozvali, nisu mogli da se sete ni kako se dete zove. Stigla sam i dobila sam kratko objašnjenje da se prevrnuo sa stolice n akojoj se klackao i udario glavom o ormarić. Glava mu je još krvarila kada sam otiša po njega – navela je Eli za Hulll ive.

Tek po dolasku kući, kada ju je prošla panika, shvatila je da je bila u paničnom stanju i da nije dobila izveštaj o nesreći u vrtiću.

Sutradan kad se mališan probudio, Eli je zatekla tri modrice na njegovom potiljku, kao i ogrebotine ispod vrata.

– Čim sam ih videla, pozvala sam ih i pitala šta se desilo i odakle mu ogrebotine, na pšta su odgovorili da ga je možda neko dete zgrabilo. Ipak mislim da dete to nije moglo da uradi – kazala je zabrinuta majka.

Nakon što je Eli uložila žalbu i poslala mejl upravniku vrtića, pozvana je na sastanak gde je učionica bila uređena na isti način na koji je bila kada je Dženson povređen.

– Rekli su da je Dženson ljuljao svoju stolicu napred-nazad i da je pao, ali stolice su bile stabilne, nije on mogao da ih tako lako pomeri, niti je imao naviku da se ljulja kod kuće – dodala je majka.

Nakon što je napustila sastanak, Eli je rekla da nije zadovoljna odgovorom vrtića. Ona je dodala da iako razume da se nezgode mogu desiti, to ne objašnjava zašto se njen jednogodišnjak vratio sa modricama i posekotinama prvog dana u vrtiću.

Incident ju je duboko uznemirio i istakla je da više neće voditi Džensona u vrtić.

Kler Bern, direktorka vrtića, rekla je da je osoblje potpuno svesno nesreće koja se dogodila i da su bili u redovnom kontaktu sa roditeljima deteta i da su kao ustanova duboko uznemireni.

Takođe je navela da imaju snažne bezbednosne i zaštitne politike koje su na snazi u okruženju i kada se nesreća dogodila, one su odmah sprovedene.

(Esprso/Hull live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.