Na ovaj NAČIN greškom dali ZNAK ljudima da su SVINGERI: Parovi su počeli da nam PRILAZE, a ONDA ŠOK! (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen

JU

Na ovaj NAČIN greškom dali ZNAK ljudima da su SVINGERI: Parovi su počeli da nam PRILAZE, a ONDA ŠOK! (VIDEO)

U ovom slučaju, skriveno značenje voća bilo je nepoznato

Objavljeno:

Kako piše "Mirror", korisnica TikToka, Linda, postala je viralna nakon što je podelila kako je kupila kupaće kostime s istim motivom za nju i supruga dok su odlazili na odmor.

Kupaći kostimi bili su ukrašeni ananasom i činili su se savršenima za odmor. No, par je ostao zbunjen nakon što su drugi parovi bili malo previše ljubazni prema njima.

Ispostavilo se da motiv ananasa svinger parovi zapravo koriste kako bi se prepoznali na novim mestima i dali do znanja drugim parovima da ih zanima svinganje.

U ovom slučaju, skriveno značenje voća bilo je nepoznato Lindi koja je rekla da je samo mislila da su kupaći kostimi "slatki". Njen video koji opisuje ovaj incident postao je viralan i skupio je više od 2,8 milijuna pregleda, a mnogi su priznali da nisu znali tajno značenje ovog motiva.

- Upravo sam shvatila da sam naterala dečka da nosi majicu s ananasom, dok sam ja nosila haljinu s ananasom na odmoru pre dve godine - napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

-Naša grupa shvatila je istu stvar na Havajima. Nismo imali pojma!

Međutim, jedan svinger je objasnio:

- To je naš životni stil i tako je već godinama. Motiv ananasa je više neka šala. Svakako nemamo pretpostavke i ne prilazimo slučajnim "ananasima" na odmoru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.