NE SMETA JOJ VIŠAK KILOGRAMA, PA ČESTO PIPA 1 DEO TELA: Kada se zagledate, SVE ĆE VAM BITI JASNO (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/ olivia_kirkby

LUTKA

NE SMETA JOJ VIŠAK KILOGRAMA, PA ČESTO PIPA 1 DEO TELA: Kada se zagledate, SVE ĆE VAM BITI JASNO (VIDEO)

– Iskreno, ja sam prenosni ljudski jastuk – podelila je influencerka na svom profilu

Objavljeno: 22:03h

Influenserka koje podstiče pozitivno prihvatanje tela u društvu, Olivija Kirkbi, prigrlila je svoj stomak, te se čak nazvala “prenosnim ljudskim jastukom”.

Plavokosa lepotica ima 234.000 pratitelja na TikToku, gde često objavljuje uzbudljive sadržaje prihvatanja svoje “oble figure”, a sudeći po reakcijama muškaraca, ima veliki broj obožavalaca.

U svojoj misiji da pomogne svima da se osećaju ugodno u svojoj koži, Olivija je razotkrila svoj stomak prkoseći nerealnim standardima lepote, a mnogi pogrešno pretpostavljaju da žene moraju da imaju trbušnjake.

U svom pokretu osnaživanja žena, TikTokerka se naginje ka kameri i u kratkom snimku tvrdi da je “zločesta s trbuhom”. Olivija zatim miluje ruke od bokova prema gore pokazujući svoju neverovatnu figuru.

Sa širokim osmehom na licu Olivija se potom pljesne po trbuhu i protrese ga. Zatim skloni svoje duge plave pramenove, prihvatajući svoju lepotu i obline.

@olivia_kirkby

im a portable human pillow tbh

♬ original sound - Kentrell?

– Iskreno, ja sam prenosni ljudski jastuk – podelila je influencerka na svom profilu.

Zahvaljujući Olivijinim snimcima za prihvatanje stomaka i viška kilograma, mnogi obožavatelji su počeli da je smatraju “inspiracijom” za pokazivanje “pravog” tela, prenosi Dejli star.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.