NOVOPEČENA VERENICA OVO NIJE OČEKIVALA: "NIJE DOBAR TATA NI DECI KOJU VEĆ IMA, a kamoli da bude tvom!"
Brak, Foto: Profimedia

OD IGRAČKE, PLAČKE

NOVOPEČENA VERENICA OVO NIJE OČEKIVALA: "NIJE DOBAR TATA NI DECI KOJU VEĆ IMA, a kamoli da bude tvom!"

Tako Džejmi danas ima četvoro dece i to sa različitim ženama, prenosi "Miror".

Objavljeno:

Na "Reditu" je objasnila da je živela sa svojim bratom Džejmijem (28) od svoje 17. godine, pa je bila u prilici da primeti da je sklon tome da menja žene.

1 / 5 Foto: Profimedia

Međutim, kako piše ova 22-godišnja žena, naučila je da zažmuri na tu njegovu osobinu, smatrajući da njen brat ima sva prava da u svom životu "zabrlja koliko god poželi". Tako Džejmi danas ima četvoro dece i to sa različitim ženama, prenosi "Miror".

Njegova najstarija ćerka ima 10 godina i jedina je kojoj Džejmi plaća alimentaciju, iako je retko viđa. Dečake blizance (4) je dobio sa sestrinom bliskom prijateljicom, a tvrdi da ima još jednog sina (o kojem porodica ne zna mnogo).

- Nekad ih nazove "nesrećama" i kaže kako bi voleo da ih nije ni dobio, jer se samo iznervira kad ga njihove majke zovu - dodaje sestra.

Međutim, Džejmi je pre tri godine upoznao ženu po imenu Natali i par se odmah zbližio. Natali se ubrzo uselila u njihov stan i nije prošlo mnogo pre nego što je Natali planirala da sobu Džejmijeve sestre pretvori u dečju. Par se ubrzo verio i njihova delovala je sjajno, sve dok njegova tajna nije izašla na videlo.

Jedne noći dok su ukućani uživali u večeri, Natali je rekla kako želi decu što pre, te da je uverena da će biti odličan tata. “Nije odličan tata ni onima četvoro koje sada ima”, nasmejala se njegova sestra.

- Moj brat je počeo da viče na mene, pa sam pozvala prijatelja i otišla odatle. Nisam bila kući dan ili dva, pretpostavila sam da se on i Natali užasno svađaju i da za sve okrivljuje mene. Tako je i bilo. Okrivio me je da sam mu upropastila veridbu, jer sam joj rekla istinu, a to je trebalo da bude njegov izbor. Naši roditelji se slažu sa njim i nisu želeli da razgovarali sa mnom - zaključila je devojka na “Reditu”.

Poruke podrške odmah su počele da stižu, a mnogobrojni korisnici su delili i svoja slična iskustva.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.