UPISAO SE U ANALE KRIMINALNIH DELA! Na TRAKTORU pokušao da ukrade HELIKOPTER, malo mu je falilo da USPE (VIDEO)
Traktor, Foto: Dragan Udovičić

NEVEROVATNO

UPISAO SE U ANALE KRIMINALNIH DELA! Na TRAKTORU pokušao da ukrade HELIKOPTER, malo mu je falilo da USPE (VIDEO)

Vest je nasmejala deo korisnika interneta u Australiji, koji su počeli da “navijaju” za njega i poželeli mu da sledeći put uspe u nameri, kao i da na sličan način pokuša da ukrade podmornicu

Objavljeno:

Jedan Australijanac ustao je jednog jutra iz kreveta i poželeo da ima helikopter. Nije imao novca da ga priušti, ali je zato imao traktor kojim je pokušao da ga ukrade.

On je, naime, seo na traktor, odvezao se do obližnjeg hangara u kojem se nalaze helikopteri, te je pokušao da ukrade jedan primerak za sebe, javili su australijski mediji.

– Kad se upalio alarm, muškarac je odustao od svog plana, te se dao u beg – saopštili su iz policije i dodali:

– Vozio je traktor nekoliko minuta, oštećeno je nekoliko ograda, a kad nije mogao da ih probije, dao se u beg trčeći. Policija traži sumnjivog muškarca, te moli sve koji imaju neke informacije o njemu da se jave nadležnim službama. Reč je o belcu, atletske građe, koji je za vreme pokušaja krađe na sebi imao belu kapu, crvenu majicu i beli šorts – zaključuje se u saopštenju.

Vest je nasmejala deo korisnika interneta u Australiji, koji su počeli da “navijaju” za njega i poželeli mu da sledeći put uspe u nameri, kao i da na sličan način pokuša da ukrade podmornicu.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.