OTKRIVENE NOVE TAJNE: Čarls i Kamila joj se SKRIVALI iza LEĐA odao ih 1 DETALJ
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

princeza dajana

OTKRIVENE NOVE TAJNE: Čarls i Kamila joj se SKRIVALI iza LEĐA odao ih 1 DETALJ

Sve do ulaska u auto, princeza Dajana i Čarls nisu komunicirali. Nakon što su krenuli kući, princeza Dajana je upitala: “Kako si to mogao da mi uradiš?”

Objavljeno:

Ken Varfe, jedan od šefova obezbeđenja princeze Dajane, u svojoj knjizi “Pažljivo čuvana tajna” otkrio je mračne detalje kraljevske porodice.

U pomenutoj knjizi otkriveni su svi detalji princezinog okršaja sa njenom suparnicom Kamilom, s kojom je princ Čarls imao aferu.

Prema knjizi, princeza Dajana je 1989. godine osećala potrebu da na jednom rođendanskom slavlju kraljevske porodice podrži svoga supruga. Međutim, slavljeničko raspoloženje pokvario je hladan odnos princa Čarlsa i ljubomora današnje vojvotkinje od Kornvola, Kamile.

Ono što se dogodilo na tom rođendanu ostaće zapamćeno svim članovima kraljevske porodice, a sada je deo poznat i javnosti. Naime, na putu prema mestu proslave, u automobilu, princ Čarls priznao je princezi Dajani kako nije zadovoljan zbog toga što ona ide. Iako se i sama osećala nepoželjnom, osećala je potrebu da dođe. Nije ni slutila da svi na proslavi već znaju za ljubavnu vezu Čarlsa i Kamile.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ken Varfe u knjizi navodi kako se osećao neprijatno jer princeza Dajana s njim razgovara o svojim emocijama i jednostavno mu se poverava. Tokom proslave, Čarls i Kamila su zajedno otišli, na šta je princeza reagovala vrlo burno. Došla je do svoga šefa obezbeđenja sva uplakana i povređena.

– Hoćeš li mi pomoći, Ken? Sad mi je stvarno dosta. Neću da se tako prema meni ponaša u javnosti. Hoću odmah da razgovaram s njima! – rekla je Dajana.

Ken Varfe nije želeo da bude upleten u bilo kakvu ljubavnu svađu, a posebno ne u onu britanske kraljevske porodice. Princeza Dajana zahtevala je njegovu podršku te ga je povela niz stepenice, u podrum gde su u jednom ćošku sedeli Čarls i Kamila. Čini se da je Kenovo prisustvo princezi Dajani dalo hrabrost za sve što je rekla Čarlsu i Kamilli. Oni su odmah, s osećajem krivice, skočili na noge. Ken se povukao dalje na proslavu, a nedugo nakon toga do njega su došli i Dajana, Čarls i Kamila. Ljubavnici su bili vidno potreseni zbog onoga što im je rekla princeza Dajana.

Sve do ulaska u auto, princeza Dajana i Čarls nisu komunicirali. Nakon što su krenuli kući, princeza Dajana je upitala: “Kako si to mogao da mi uradiš?”

Iako je spolja odavala osećaj jake žene, iznutra je priča bila druga. Emotivno slaba supruga i majka budućih kraljeva koja je samo želela da je njen suprug voli… Kamilu je često spominjala, a kada bi izgovarala njeno ime, zvala bi je “rotvajler”. Ken Varfe spominje kako je njihov brak bio u ozbiljnom problemu. Princ je uvek hteo da bude po njegovom, pa je probleme često iznosio svojim prijateljima, izrugujući se svojoj supruzi i njihovim zajedničkim problemima.

Princ Čarls je mnogo vremena provodio igrajući polo i razmišljajući u svom vrtu. Princezu Dajanu bi i to rastužilo, pa mu je govorila: ‘Idi, pričaj sa svojim biljkama. Da sam ti barem ja toliko važna kao to cveće.’

Kap koja je prelila čašu bilo je igranje pola 1990. godine. Naime, prilikom igre princ Čarls je pao i zadobio teže ozlede. Prebačen je u bolnicu. Princeza Dajana je odmah došla u bolnicu, na šta joj je princ rekao da je ne želi blizu sebe. Kenu je priznala da je ovo kraj njihovog braka i sama ga nazvavši “kap koja je prelila čašu”.

Današnja vojvotkinja od Kornvola se odmah potom uselila u kraljevski dom. Princeza Dajana još je jednom posetila svoga supruga.

Uskoro je princ Čarls izašao iz bolnice i slikao se sa svojom budućom suprugom. Tu se potvrdilo Dajanino viđenje kako sama kraljica, a zatim i cela porodica podržava vezu Čarlsa i Kamile.

Jednom prilikom je, dok je bila na skijanju sa svojim sinovima, da zaobiđe osiguranje, skočila sa svog balkona i uputila se u grad. Kenu nije htela da kaže kuda ide… To nije bilo prvi put da je princeza Dajana nestala. Tokom krstarenja na Egejskom moru sa svojom porodicom, princeza se jednostavno izgubila na nekoliko sati. Kasnije su je našli ispod jednog pokrivača pored čamca za spasavanje. U tom su trenutku prinčevi Hari i Vilijam shvatili da se nešto događa. Princeza se i na tom krstarenju požalila svom šefu obezbeđenja:

– Ken, oni me ne razumeju, oni misle da sam luda i žale me i svi su uključeni u to. Oni znaju da je po ceo dan na telefonskoj liniji s Rotvajlerom. Pa on je ovde sa mnom samo zato što mu je mamica tako naredila. On je jadan, a ovo je plutajući pakao – žalila se Dajana.

Uskoro je htela da prekine ovu farsu te je zahtevala:

– Hajde, Ken, bolje da se vratimo. U suprotnom će onaj moj muž otvarati šampanjac nadajući se da sam skočila s palube i da može da oženi onom rospijom – piše u knjizi.

Princeza Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine u jednom tunelu u Parizu. Nakon njene smrti pojavila su se nagađanja da ju je ubila kraljevska porodica, vlada ili vojska.

Bonus video:

SLOBODAN VASIĆ ODLAZI DA SMANJI ŽELUDAC: Evo kako se oseća i šta je POSLEDNJE URADIO pred hirurški zahvat
01:23

SLOBODAN VASIĆ ODLAZI DA SMANJI ŽELUDAC: Evo kako se oseća i šta je POSLEDNJE URADIO pred hirurški zahvat

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media