DANIJELA REŠILA DA "UTRPA ŠTO VIŠE HRANE" U SEBE! Jela do BESVESTI, sledećeg jutra usledila neviđena DRAMA (VIDEO)
Danijela Šap, Foto: Printscreen/TikTok/danielleshap

AU!

DANIJELA REŠILA DA "UTRPA ŠTO VIŠE HRANE" U SEBE! Jela do BESVESTI, sledećeg jutra usledila neviđena DRAMA (VIDEO)

Moja najbolja prijateljica Amanda je bila u gradu i ona isto voli suši pa smo se obradovale opciji “jedi koliko želiš” u restoranu

Objavljeno:

Mlada dama iz SAD-a Danijela Šap (24) zažalila je zbog neracionalne odluke da u sebe “utrpa što više hrane”, na šta je imala pravo jer je platila 50 dolara (oko 5.200 dinara).

Ona je s prijateljicom Amandom otišla u azijski restoran koji nudi mušterijama da za 50 dolara jedu suši koliko god požele. Danijela je to shvatila kao izazov, pa je tokom dva sata boravka u restoranu pojela onoliko hrane koliko ne pojede za nedelju dana.

Idućeg jutra, ova agentkinja za nekretnine probudila se s jakim bolovima u stomaku, nakon čega je završila u bolnici.

– Veliki sam obožavatelj sušija. Volim da ga jedem nekoliko puta mesečno. Moja najbolja prijateljica Amanda je bila u gradu i ona isto voli suši pa smo se obradovale opciji “jedi koliko želiš” u restoranu. Cena je 50 dolara po osobi, tako da smo Amanda i ja morale da iskoristimo taj novac, što je značilo puno hrane – ispričala je Danijela, prenosi Miror.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… ?

♬ Originalton - POV’s

Kad se probudila, kako je navela, osećala se jako loše i trpela je tegobe u grudima i želucu.

Dečko ju je, uz pomoć njene bake, odveo u bolnicu gde su doktori ustanovili problem. Danijela je nakon nekoliko sati otpuštena iz zdravstvene ustanove uz prepisane lekove. Upozorena je, naravno, da ne ponavlja slične stvari, ali za to izgleda nije previše zabrinuta. Naprotiv, kaže da jedva čeka opet da ide na suši.

– Naučila sam da da sledeći put moram da slušam svoje telo i da jedem mnogo manje i sporije – zaključila je proždrljiva Amerikanka.

Bonus video:

00:47

Kineska nova godina---tuanzi za sreću i sladak život

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.