RAZVOD U REKORDNOM ROKU: Mladoženja usred SVADBE tražio da se sve PONIŠTI, mlada uradila nešto što NIJE SMELA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

RAZVOD U REKORDNOM ROKU: Mladoženja usred SVADBE tražio da se sve PONIŠTI, mlada uradila nešto što NIJE SMELA!

Navodno je mlada plesala uz pesmu i uživala u svom venčanju, ali mladoženjina porodica nije bila impresionirana što je rezultiralo velikim svađom između dve strane

Objavljeno: 11:10h

Par iz Bagdada nedavno je postao rekorder kada je reč o trajanju braka, kada je mladoženja usred svadbe izjavio da želi da istupi iz zajednice, a sve zbog pesme koju je mlada poručila.

Prema lokalnim izveštajima razlog za razvod je pesma sirijske pevačice Lamise Kan, koja se u prevodu zove "Ja sam dominantna" izazvala je veliku svađu između porodica, kada je mlada naručila popularni hit i zaigrala, prenosi "Miror".

"Ja sam dominantna, živećeš po mojim strogim pravilima, nateraću te da skreneš pogled ako pogledaš druge žene na ulici. Ja sam dominantna, ti si moj. Dokle god si sa mnom, živećeš pod mojom komandom", bili su stihovi pomenute pesme koji su zadali glavobolju mladoženji, te je tražio da se brak poništi.

Navodno je mlada plesala uz pesmu i uživala u svom venčanju, ali mladoženjina porodica nije bila impresionirana što je rezultiralo velikim svađom između dve strane.

1 / 6 Foto: Profimedia

Interesantna je i činjenica da ovo nije prvi put da zbog pesme dođe do razvoda braka, budući da je ista pesma upravo bila razlog raskida veze između muža i žene prošle godine u Jordanu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.