GOVORILI SU JOJ DA JE LUDA ŠTO OSTAVLJA MUŽA! Kler ih nije poslušala, za RAZVOD je imala 1 KLJUČAN razlog
Žena, Foto: Printscreen/Instagram/my40pluslife.me

neverovatno

GOVORILI SU JOJ DA JE LUDA ŠTO OSTAVLJA MUŽA! Kler ih nije poslušala, za RAZVOD je imala 1 KLJUČAN razlog

Među njima nije bilo tajni, ponekad bi se posvađali, ali nikad nije bilo žustro

Objavljeno:

Prijateljice su joj govorile da je luda što ga ostavlja, jer 'dobar je on muž koji ne švrlja okolo i ne kocka se.

Međutim, za Kler Ladž (46), menadžerku za komunikacije iz Vakefielda u Velikoj Britaniji, to nije bilo dovoljno. Ona je odlučila da ga ostavi iako su se, kako je rekla dobro slagali. Među njima nije bilo tajni, ponekad bi se posvađali, ali nikad nije bilo žustro. Jednostavno nije bila srećna s njim. Tražila je razvod kad im je ćerka napunila 7 godina i kaže da je postala bolja majka otkako su se razišli. Prisetila se kako je sve počelo.

"Razmišljala sam da ostavim Dejvida najmanje dve godine pre nego što sam to uradila. Dvoumila sam se i borila se sa sobom jer nisam želela da ga povredim, kao ni naše dete. Među nama je jednostavno nestala ona iskra", ispričala je. Živela sam tako sve do jedne nedelje kad kad više nisam mogla normalno da funkcionišem. Znala sam šta moram da učinim da mi bude bolje, ali nisam imala snage da se nosim s tim. Mogla sam samo da ostanem da ležim u krevetu. Na kraju sam nekako ustala kako bih vozila roditelje negde kako sam im obećala, ali bila sam na ivici napada panike", nastavila je. Srce mi je udaralo u grudima, vene u rukama su pulsirale. Slušala sam roditelje kako se smeju i šale na poslednjem sedištu još uvek su bili srećni, nakon 40 godina braka. Pomislila sam u sebi: 'To je sve što želim, da budem kao oni. Odbacila sam ih u Lids i čim sam se vratila kući rekla sam mužu da želim razvod. Nisam to želela, ali nisam imala izbora, morala sam to da uradim. "Nije se dogodilo ništa strašno, nismo bili jedan od onih parova koji su se stalno svađali. Jako dobro smo se slagali i znali smo da se nasmejemo. Ali, iskra je nestala i bila sam duboko nesrećna. Osećala sam se zarobljenom i na ivici panike sve vreme. Nakon što sam raskinula s Davidom, on je i dalje želeo da popravi stvari, želeo je da sve među nama bude u redu i bio je vrlo miran. Verovatno je mislio da ću se predomisliti, ali znala sam da se to neće dogoditi", rekla je. Prvih šest meseci nakon razlaza, i dalje su živeli zajedno. Čekali su da prodaju kuću. Bio je to neugodan period. "Bilo je jako bolno. Imali smo odvojene spavaće sobe. Božić je bio vrlo težak, a mučili smo se i zbog naše ćerke. Osećala sam se neverovatno krivom, kao da sam za sve ja kriva. Uništila sam naše živote i naše dete više neće imati porodični dom", ispričala je.

Ubrzo se preselila u svoj stan i stvari su se polako posložile, bol je popustila i napokon je osetila veliko olakšanje. Imala je 27 godina kada se udala za njega 1990., nakon tri godine veze. Priznala je da su se pre razvoda razilazili nakratko tri puta. Ona je bila ta koja je inicirala razdvajanje i svaki put bi njen tadašnji muž otišao kod prijatelja, stvari bi se malo smirile i opet bi se pomirili. Svaki put se nadala da će stvari između njih dvoje nekim čudom postati bolje, ali to se nije događalo.

"Išli smo na godišnje odmore, radili na kući, čak smo pokušali da dobijemo jednu bebu, ali ništa nije išlo. Moje mama i sestra mi često govore da, ako se moja stara fotografija pojavi na Fejsbuku, to ih rastuži jer sam u braku izgledala tako nesrećno", dodala je. "Ne znam ko sam na tim fotografijama, ne mogu da se povežem s tom osobom jer sam tada bila tako otupela. Stalno sam bila na ivici napada panike i imala izraženu anksioznost, i to od trenutka kada bih se probudila do trenutka kada bih zaspala. Znala sam duboko u sebi da su moji problemi povezani s mojim brakom", nastavila je. Kako je u braku bila nesrećna, sa svojom teskobom borila se vinom i hranom. Ugolija se. Prestala je da brine o izgledu, jer u tome više nije videla nikakav smisao. "Sada nemam vagu kod kuće, ali znam da sam puno zdravija nego kad sam bila u braku. Mrzila sam sebe zato što sam bila toliko nesrećnaa tokom braka, jer sam mislila da se ne bih smela tako da se osećam. Nekoliko meseci nakon razvoda sam ponovno počela da brinem o sebi i ozdravila. Krenula sam u teretanu, i ponovno zavolela život", dodala je i napomenula kako je sa svojom životnom pričom izašla u javnost kako bi motivisala druge žene da izađu iz brakova u kojima su nesrećne.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.