JELENI JE MUŽ UKRAO DECU I ZAKLJUČAO IH NA 2 GODINE! Kada ih je opet videla, proklinjala je CEO SVET
Jelena Nužda, Foto: Printscreen/Kosmopolskaja pravda

ŠOKANTNO!

JELENI JE MUŽ UKRAO DECU I ZAKLJUČAO IH NA 2 GODINE! Kada ih je opet videla, proklinjala je CEO SVET

Sve je bilo u najboljem redu dok nije našla novog partnera

Objavljeno:

Jelena Nužda, majka iz ruskog Novosibirska, uspela je posle dve i po godine da vrati svoje sinove od supruga koji ih je kidnapovao, sakrio i nije joj dozvolio da ih vidi.

Jelena se od muža Alekseja razvela 2019. godine, deca su pripala njoj i sve je bilo u najboljem mogućem redu dok nije našla novog partnera.

Tada je kod njegovog supruga verovatno proradila ljubomora, počeo je da se ponaša bahato, sve dok u jednom momentu nije iskoristio priliku i na kvarno zadržao decu.

– Nisam ometala komunikaciju mojih sinova sa ocem. Deca bi bila kod njega za vikend i on bi mi ih vratio. Kad sam našla drugog čoveka, Aleksej je bio besan. Odveo je decu za majske praznike i nije ih vratio – navela je Jelena za KP Novosibirsk.

Aleksej je od tada ignorisao bivšu ženu, nije joj dozvolio da vidi dečake koje je zaključao.

Jelena je odmah pokrenula tužbu jer su deca na sudu pripala njoj, ali Aleksej ni na to nije reagovao.

– Čekala sam ga nedaleko od stana i molila bih ga da mi da decu nazad. Postao je toliko opsednut i pakostan da ih je skrivao, a nije ih vodio u školu, ni u vrtić – dodala je ona.

Vrhunac drame dogodio se u januaru ove godine kada je jelenu pozvala nastavnica iz škole koja je bila upoznata sa situacijom i rekla joj da joj je sin ponovo u školi. Tada je ona dotrčala u školu da vidi dete.

– Prvi susret je bio težak. Sin nije mario za mene, otac ga je verovatno dobro “istrenirao”. Sa sinom sam uspela da porazgovaram koliko mi je dozvolilo školsko obezbeđenje jer su i oni na neki način bili na strani Alekseja. Pozvali su ga, on je došao i pokupio dete – nastavila je priču Elena.

Sudski izvršitelji u međuvremenu su ponovo doneli odluku da joj se vrate deca, nakon čega je Aleksej pokrenuo protivtužbu i zahtevao da deca budu u sirotištu dok se postupak ne reši.

Jelenaje imala problema i sa svekrvom koja takođe nije dala decu nazad, što je policija nekako rešila.

– Kad sam dovela decu nazad kod mene, bila su tako bleda i mršava. Pitala sam ih šta su radili sve ovo vreme, na šta su odgovorili da su samo sedeli kod kuće i nigde nisu išli – kazala je Jelena.

Ona je decu ponovo vratila u školu, odnosno vrtić, a sa njima se, kao i sa novim partnerom, odselila iz Novosibirska. Duga razdvojenost mogla bi takođe da utiče na decu, pa su nadležni organizovali rad sa dečjim psihologom.

(Espreso/Kosmopolskaja pravda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.