DA LI STE SE NEKADA ZAPITALI KAKO IZGLEDA TRUDNIČKA VOJNA UNIFORMA? Nisu čest prizor, ali POSTOJE! (VIDEO)
Vivijana Linet, Foto: Printscreen/TikTok/vivianalynnette

vau!

DA LI STE SE NEKADA ZAPITALI KAKO IZGLEDA TRUDNIČKA VOJNA UNIFORMA? Nisu čest prizor, ali POSTOJE! (VIDEO)

Dizajn je jako dobar, kompanije koje proizvode različite uniforme bi trebale obratiti pažnju

Objavljeno: 11:06h

Žene u vojničkoj uniformi uglavnom nisu preterano čest prizor, u odnosu na muškarce u istim uniformama, a trudnice u vojničkoj uniformi privukle bi gotovo svačiju pažnju. Jedna žena vojnik je često dobijala pitanja o tome kako izgleda trudnička uniforma, a ona je to odlučila da pokaže na svom TikTok kanalu.

Mama i vojnik @vivianalynnette napisala je: "Dobijala sam puno pitanja o tome kako izgleda trudnička uniforma", započevši video pokazivanjem uniforme iz različitih uglova. "Sa strane je dugmad i donji deo je velik i udoban", nastavila je.

Zatim je lagano podignula vojničku jaknu da pokaže kako izgledaju pantalone. Visokog su struka i imaju pojas oko njenog stomaka. "Pantalone sa rastegljivim pojasom vrlo su udobne", objasnila je Viviana. Video je pregledan više od 2.7 miliona puta, a komentara nije nedostajalo:

"Dizajn je jako dobar, kompanije koje proizvode različite uniforme bi trebale obratiti pažnju", jedan je napisao, dok je drugi dodao: "Izgledaš lepo i kao da ti je udobno."

"Ovo izgleda praktičnije od većine trudničke odeće", jedan je od komentara. "Nikad nisam razmišljala o trudničkoj vojnoj uniformi", napisala je jedna pratiteljka.

Bonus video:

21:40

PONOŠ HOĆE DA SRPSKA VOJSKA BUDE SLABIJA OD HRVATSKE: Nato se obradovao njegovoj kanditaduri

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.