TANJU JE PRINC ZATRPAO POKLONIMA, PA JE TUŽIO: Ona tvrdi da NIJE SPONZORUŠA, pale su teške reči (FOTO)
Princ Đakomo Bonano di Lingvaglosa i Tanja Jašenko, Foto: Printscreen/Facebook/Giacomo Bonanno Di Linguaglossa

priča

TANJU JE PRINC ZATRPAO POKLONIMA, PA JE TUŽIO: Ona tvrdi da NIJE SPONZORUŠA, pale su teške reči (FOTO)

U decembru je Đakomo uzvratio žalbom, tvrdeći da je bio istraumiran nakon što ga je bivša supruga ostavila sa sinovima u SAD, i da nije mogao da donosi ispravne odluke

Objavljeno:

Princ Đakomo Bonano di Lingvaglosa (51) bio je u vezi sa Tanjom Jašenko (35) od 2019. godine, nakon što je izveo na romantičnu večeru.

Ali romansa nije dugo trajala pa su oboje tužili jedno drugo, uprkos tvrdnjama da su i dalje zajedno i srećno zaljubljeni.

Jašenko je tužila princa prošlog marta, optužujući ga da ju je uhodio nakon što ju je obasuo poklonima, među kojima su “mercedes” vredan skoro 100.000 evra , vlasnički udeo u motelu od 57.000 evra, skupi nakit i 18.000 funti za stan u Rimu.

U decembru je Đakomo uzvratio žalbom, tvrdeći da je bio istraumiran nakon što ga je bivša supruga ostavila sa sinovima u SAD, i da nije mogao da donosi ispravne odluke.

Od tada su se oboje ublažili retoriku, a princ, potomak sicilijanske plemićke kuće, i dalje redovno izjavljuje svoju ljubav svojoj devojci na Fejsbuku. Ona takođe insistira da je sve u redu i da se i dalje zabavljaju, uprkos tome što su oba slučaja još uvek u sudovima.

– Sa čuđenjem i žaljenjem konstatujem da je već neko vreme u toku brutalna medijska kampanja protiv mene, vešto oblikovana da me predstavi kao beskrupuloznu žena naviknutu na udoban i bezbrižan život na račun bogatih ljudi – napisala je Jašenkova u saopštenju koje su objavili njeni advokati.

Ona uz to negira “klevete” i tvrdi da je nezavisna žena koja je životne i poslovne ciljeve ostvarivala bez ičije pomoći, čak i pre nego što je upoznala Đakoma.

– Želim da preciziram da se veza sa mojim partnerom nastavlja u najboljem redu, ali u skladu sa jakom anksioznošću i iscrpljenošću usled apsurdnog i neshvatljivog medijskog progona – saopštila je Tanja.

Nalik njoj Đakomo je takođe pokušao da se distancira od sopstvene tužbe.

– Želeo bih da se javno izvinim svojoj partnerki Tanji Jašenko zbog mojih lažnih izjava. Nisam se svađao sa svojom devojkom. Novine su preterale sa svojim fantazijama. Želeo bih da objasnim da je ljubomora veliki razlog za moje postupke. Ali poklone koje sam dao ne želim nazad… Izvinjavam se zbog svojih grešaka – rekao je plemić.

Da stvari ipak nisu u najboljem redu pokazuje i činjenica da je Jašenkova angažovala psihijatra da svedoči u njenu korist. Međutim, ona je promenila stranu i sada smatra da je princ žrtva u njihovoj vezi, a da je Beloruskinja iskoristila njegovu “psihološku krhkost”.

Jašenko je takođe slala poruke princu i nazivala ga “neiskrenim, lažnim, izdajničkim, lišenim empatije, mediokritetom i lažovom“, navodi italijanski list Il Mesađero.

Takođe je pripretila “svom” psihijatru, koja je inače bila terapeut para, da medijima ne predstavlja lažno odnos njih dvoje.

Dr Trabalzini je u svojoj oceni rekla da je princ osećao strahopoštovanje prema svojoj devojci i da je njihov odnos bio “neuravnotežen”, što je pogoršano burnim raskidom sa bivšom ženom.

Drama se dodatno iskomplikovala kada je manekenka optužila Italijana za fizički napad.

– Đakomo me je tukao i napao me je, a ja sam ga ostavila, pa mu zatim oprostila. Ali ja sam ubeđen da sada njime neko manipuliše ili ga neko loše savetuje – rekla je Jašenkova za Korijere dela Sera

Tužilaštvo u Rimu sada razmatra da li je ona iskoristila psihičko stanje princa da bi se dokopala njegove imovine.

Uprkos negodovanju javnosti, par i dalje javno ispoveda svoju ljubav, a princ svakodnevno piše na Fejsbuku o svojoj “princezi”.

Međutim, prinčev advokat Armando Fergola kaže da se njegov klijent suočava sa stalnim pritiskom svoje devojke da povuče žalbu.

Bonus video:

14:19

VECERNJI DNEVNIK 21.01.2022.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.