MAJKA SE RAZVELA, PA POTRAŽILA AVANTURU NA INTERNETU: Ubrzo joj je SVE PRESELO!
Džuli, Foto: Printscreen/Instagram/twins_and_me_

zgodna mama se našla u nevolji

MAJKA SE RAZVELA, PA POTRAŽILA AVANTURU NA INTERNETU: Ubrzo joj je SVE PRESELO!

Džuli je rekla da je momka odmah prozvala na njegovu laž i on ju je odmah blokirao

Objavljeno:

Majka dvoje dece Džuli Hejns okrenula se aplikacijama za sastanke nakon što se rastala od oca svoje dvoje dece. Međutim, za nju se to nije dobro završilo, jer ju je ulovio momak koga je upoznala.

Džuli je rekla da je počela da ćaska sa čovekom za koga je mislila da je graševinski radnik u sopstvenoj firmi. Međutim, u stvarnosti, ona je zapravo razgovarala sa verenikom koji živi u Njukaslu.

Zaluđena mama, iz Ko Korka, navela je da veruje da vlasnik preduzeća takođe živi u Irskoj.

U razgovoru za RSVP Live, rekla je:

„Tako da sam ćaskala sa ovim momkom i on mi je pričao svoju životnu priču. Rekao mi je da je građevinac, da je imao svoju firmu i da sa njim radi četiri-pet momaka. Rekao je da se preselio u Kork iz Klera jer je želeo da proširi svoj posao u Korku. Časkali smo, mislila sam da ovaj tip zaista ima potencijala, a radio je u Daglasu koji je samo 20 minuta udaljen od mene. "

Džuli je rekla da joj se dopao momak jer se uvek sa poštovanjem odnosio prema njoj i nikada nije pokušao ništa neprikladno.

Nakon nekog vremena zajedničkog ćaskanja, čovek je pozvao Džuli na sastanak na kafu.

Rekla je da je zamolila svoju mamu da čuva decu, da joj je napravila frizuru i šminku. Par je trebalo da se nađe u 4, pa mu je poslala poruku oko tri da pita šta se dešava.

Džuli je rekla da se momak izvinio i rekao da je pao zid na poslu.

„Tada su za mene počela da zvone zvona za alarm“, rekla je.

„Pomislila sam, zašto mi nije poslao poruku ranije kada je zid prvi put pao? Zašto je čekao do poslednjeg trenutka?"

Nakon što je postala sumnjičava, Džuli je odlučila da istraži s kim je zapravo razgovarala - koristeći irski sajt za čitulje.

Rekla je da joj je tata umro i da joj je ovaj tip rekao da je i njegov otac preminuo i da joj je dao svoje ime, pa je odlučila da malo istraži.

„Otišao sam na sajt za posmrtnice i potražila sam ga, i našla sam ga. Pisalo je da su ga oplakivali njegovi sinovi i njihova imena. Zatim sam otišla na društvene mreže i potražila sve sinove. Ali tip sa kojim sam ćaskala uopšte nije bio on!"

Džuli je rekla da je momka odmah prozvala na njegovu laž i on ju je odmah blokirao.

Zatim je objavila fotografiju muškarca kako bi upozorila druge žene na njega - ali je nakon toga dobila još veće iznenađenje.

Mama je rekla da se javilo još pet žena i poslalo joj snimke ekrana na kojima kaže da su slale poruke istom tipu. Jedna od devojaka je pronašla stranicu pravog momka, a on je zapravo živeo u Njukaslu.

Ispostavilo se da je napravio snimak ekrana jedne od svojih slika na Fejsbuku, a njegov radni grb je bio na njegovoj majici, pa je devojka proguglala radno mesto i pronašla momka.

Džuli je rekla da je posetila Instagram stranicu i da je delovao „ljupko“ i „normalno“.

Rekla je da se čak i verio u novogodišnjoj noći u Njujorku. Džuli kaže da se sada pita da li je to bila devojka iza muškarčeve stranice ili je on samo bio usamljen i želeo je da ćaska.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/twins_and_me_

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.