PODMLAĐIVANJE MU SE OBILO O GLAVU! Englez (79) skoro 3 GODINE nije mogao da OTVORI OČI! (VIDEO)
Pit Brodherst, Foto: Printscreen/Facebook/CatsFM

jezivo!

PODMLAĐIVANJE MU SE OBILO O GLAVU! Englez (79) skoro 3 GODINE nije mogao da OTVORI OČI! (VIDEO)

Kada je dve nedelje posle operacije otišao u bolnicu da mu skinu šavove i lekarima rekao da su mu oči jako nadražene i suzne, penzioneru je rečeno da su to normalne nuspojave koje će proći same od sebe

Objavljeno:

Stariji muškarac iz Engleske pokušao je da se podmladi plastičnim operacijama, ali mu se to obilo o glavu jer više nije mogao da zatvori oči.

Pit Brodherst (79) nakon niza kozmetičkih procedura mora da zalepi kapke noću kako bi mogao da spava, a na agresivno podmlađivanje je krenuo 2019. godine. Povod je navodno bio što ga je zbog izgleda ostavila majka njegovo dvoje dece.

Sve je krenulo od stomatološkog zahvata posle kog su mu obrazi ostali natečeni, pa je ličio na hrčka. Kako bi to popravio i sredio bore na licu platio je 11.000 funti (13.200 evra) za podizanje vrata, smanjivanje podočnjaka i rinoplastiku. Uprkos tome što je otpušten iz bolnice ubrzo nakon devetosatnog zahvata, odmah je primetio da nešto nije u redu.

– Izgledao sam kao da su me pretukli. Bilo je užasno i nisam mogao da sklopim oči. Osećao sam se bolesno cele noći čak i u snu. Dan posle operacije poželeo sam da nikad nisam otišao – rekao je Pit.

Kada je dve nedelje posle operacije otišao u bolnicu da mu skinu šavove i lekarima rekao da su mu oči jako nadražene i suzne, penzioneru je rečeno da su to normalne nuspojave koje će proći same od sebe. Ali kada je otišao u drugu bolnicu na rutinski pregled prostate, lekari su primetili da mu se oči ne zatvaraju kako treba.

Pitov hirurg u bolnici u Birmingemu, gde je obavio kozmetičku operaciju, uradio mu je besplatni korektivni zahvat u drugoj bolnici kako bi rešio problem sa kapcima. Ova operacija je trajala još četiri sata, ali dve godine kasnije, čovek još uvek ne može potpuno da zatvori oči.

Njemu su prepisane kapi za oči koje treba da uzima osam puta dnevno, a takođe mu je savetovano da podgreje peškir u mikrotalasnoj i omota ga oko očiju kada spava. Vid mu se toliko pogoršao da više ne može da vozi auto niti da razazna izraze lica. Takođe je potpuno izgubio samopouzdanje.

– Ulazeći jednog dana u autobus, jedan čovek je rekao “Bože, šta ti se desilo sa licem?”. Već sam se osećao loše, a to je samo pogoršalo situaciju. Sada se brinem samo da mi oči budu dobro. Više nije bitno kako izgledam, samo želim olakšanje. Želim da kažem drugima da budu oprezni jer to može da vam uništi život – požalio se Pit.

Nažalost, sve privatne bolnice i klinike u Velikoj Britaniji su odbile da ponovo operišu penzionera jer bi nova operacija mogla da izazove pogoršanje problema sa vidom. Morao je da potraži pomoć u inostranstvu, pa je otišao pod nož u Tursku, gde treba da se vrati radi kontrole.

– Moje levo oko je i danas otvoreno. Kome god da verujete, čak i vrhunskom hirurgu, budite oprezni jer to može da vam uništi život – upozorio je Pit.

Bonus video:

09:58

SVETO TROJSTVO PRIRODNE LEPOTE DANIJELE DIMITROVSKE! Žena Ognjena Amidžića se kune u ove rutine!

(Espreso/Oddity central)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.