UDOVICA JE SPAVALA SA VIŠE OD 130 MUŠKARACA! Otkrila kako provodi vreme sa OŽENJENIMA, ali i ŠTA JOJ NAJVIŠE TRAŽE
Ljubavnica, Foto: Printscreen Instagram

strašno

UDOVICA JE SPAVALA SA VIŠE OD 130 MUŠKARACA! Otkrila kako provodi vreme sa OŽENJENIMA, ali i ŠTA JOJ NAJVIŠE TRAŽE

Ispričala je i kako obožava da dobija poklone od od svojih ljubavnika

Objavljeno:

Ova britanska udovica u poslednjih 10 godina bila je sa više od 130 muškaraca, a do sada je nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju pričala o svom seksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Ipak, kako je kovid 19 uneo nova pravila u naš život, tako je i Gvinet uvela i neke novine u svoj ljubavni život. Od svih svojih ljubavnika traži negativan kovid test.

"Muževi koji se dosađuju očajnički žele malo zabave, a sada kada smo skoro svi vakcinisani, se*s je bezbedan. Prošlo je više od godinu dana, u muškarcima se nagomilala se*sualna frustracija, pa poslednjih nekoliko nedelja, od kako su mere popustile, došlo je do eksplozije posla. Život je prekratak da bismo bili zaglavljeni u jednoj dosadnoj vezi koja traje 40 godina ili više", ispričala e Gvinet, a prenosi britanski "Sun".

Gvinet trenutno ima afere sa trojicom oženjenih i bogatih muškaraca. Otkrila je kako je jedan od njih vlasnik hotela i da mu je kod kuće dosadno sa suprugom.

"Se*s nam je "električan", po celu noć vodimo ljubav i uživamo u šampanjcu, ostrigama i jagodama", rekla je.

Ispričala je i kako obožava da dobija poklone od od svojih ljubavnika.

"Poklona ima u izobilju. Dobijam nakit, odeću, umetničke slike... Ja ne tražim ništa od toga, oni to jednostavno rade jer me vole. Ja sam drugačiji tip žene. Ja sam međunarodna poslovna žena, mnogi od njih imaju supruge koje su majke i ostaju kod kuće",

Inače. Gvinet je počela da se "zabavlja" sa oženjenim muškarcima 2008. kada joj je umro suprug, a ubrzo nakon toga je odlučila da od svega napravi i karijeru.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.