ŽENA JE DOZVOLILA MUŽU DA JE VARA! 5 STVARI u životu su joj odmah postale BOLJE
Prevara, Foto: Profimedia

ispovest

ŽENA JE DOZVOLILA MUŽU DA JE VARA! 5 STVARI u životu su joj odmah postale BOLJE

Umesto da ostane u kolotečini rutine, sledila je Sarin primer i počela je da tretira svog muža više kao svog dečka

Objavljeno:

Ljubavni trougao je obično put u propast veze ili braka, ali postoje i drugačiji primeri.

Ovo je krajnje netipična ispovest prevarene žene:

Šta bi se dogodilo kada bi dozvolila mužu da ima ljubavnicu?

Prošle godine njen suprug Džejson je otpočeo vezu s jednom od njenih prijateljica, Sarom. Uvek su se dobro slagali od trenutka kada su se prvi put upoznali, ponekad čak i bolje nego njih dve. To nikada nije bila afera jer je znala za sve, pa ga je čak i podsticala da nastavi tu vezu koja je bila više od običnog prijateljstva.

Privlačnost između Sare i Džejsona je bila očigledna, i sve dok su svi bili iskreni i pridržavali se pravila, zaključila je da je bolje da mu dopusti da pokuša nešto ludo, u punom razotkrivanju, a ne kasnije u tajnosti. Polovinu vremena je to bila apsolutna katastrofa za nju, a drugu polovinu vremena je čekala sledeću katastrofu.

Postaviti pravila za svog muža, kako bi on izlazio s jednom od vaših prijateljica je gotovo nemoguće! Ipak, s vremena na vreme bilo je neverovatnih trenutaka u kojima bi Džejsona videla na potpuno drugačiji način.

Shvatila je koliku sreću ima što mu nije samo devojka, nego i žena. Sada kada je prošlo neko vreme i kada je njena prijateljica Sara postala žena nekog drugog, mogla je da se osvrne na lekcije koje je naučila iz šest emocionalno nabijenih meseci koje su proveli zajedno njen suprug i prijateljica.

U stvari je, kako kaže, zahvalna što je Sara ušla u njihove živote i sve zabrljala, tako da su Džejson i ona mogli da počnu ispočetka i poprave ono što pre nije funkcionisalo.

Šta je naučila iz ovog iskustva:

1. Toliko je zaglavila u ulozi supruge da je zaboravila kako da bude dobra devojka

Jednog jutra njih dvoje su se zezali po kuhinji i pripremali doručak. Dok ih je gledala, shvatila je da je negde u poslednjih 20 godina zaboravila kako da bude devojka. Toliko se marljivo upustila u svoju ulogu supruge, majke, kuvarice, organizatorike i pomoćnice da je zaboravila kako je to biti uzbuđen što ga vidiš da je ušao u sobu. Sedamnaest godina braka i još uvek dobije leptiriće kada čuje na kraju dana kako se njegov ključ okreće u bravi, ali iz nekog razloga nije reagovala na to.

Umesto da ostane u kolotečini rutine, sledila je Sarin primer i počela je da tretira svog muža više kao svog dečka. Bilo joj je zabavno ponovo se zaljubiti u njega.

2. Seks nije toliko ispunjen s nekim koga ne volite

Nakon što su Džejson i Sara prvi put spavali zajedno, njen um je preterao razmišljajući o tome koliko je Sara mlađa; koliko mora da bude zabavnija; koliko njene grudi manje vise i kako Džejson više nikada neće hteti da spava s njom.

Ispostavilo se da je bilo sasvim suprotno. Ona i suprug uvek su cenili seks kao neverovatno važan deo njihove veze, a bio je čest i odličan u poslednjih nekoliko godina jer su konačno naučili kako da razgovaraju o tome. Znaju da se ljube, miluju, maze i “čitaju” jedno drugo. Njegovo vreme provedeno sa Sarom, iako novo i uzbudljivo, bilo mu je nepoznato i u na kraju, nije bilo toliko ispunjeno kao seks s njom.

3. Postoji uteha u isprobavanju novih stvari

Sara je volela da radi stvari u kojima ona nije posebno uživala. Volela je čudne filmove, živu muziku, začinjenu hranu i uvek je bila spremna da izbaci Džejsona iz njegove zone komfora.

Naterala ga je da ode na kurs salse, naučila ga je da voli vino i čak ga je uverila da se malo elegantnije oblači. Džejson se opustio dok je bio sa Sarom, i to mu je pomoglo da se opusti i da mu bude ugodnije da isprobava nove stvari s njom.

Ako ga kurs salse nije ubio, sigurno neće ni nekoliko časova plesa sa ženom. Takođe, Sara je bila sposobna i voljna da uradi nekoliko seksualnih stvari koje ona nije mogla ili nije htela da uradi.

Osećala se oslobođenom velike krivice kada je Džejson mogao da iskusi stvari koje je do tada samo video u filmovima za odrasle.

4. Brak ima potencijal da bude nešto lepo

Sara je bila prelepa. Bila je tip devojke za koju muškarci pišu pesme, a devojke o njima tračare. Njen popis potencijalnih udvarača bio je dug, ali umesto da nastavi vezu s jednim od njih, odlučila je da provodi vreme sa Džejsonom.

Ne samo da je ovo učinilo neverovatne stvari za Džejsonovo samopouzdanje, već je prekinulo Sarin krug “loših” momaka. Svidelo joj se to kako se sigurno i prijatno oseća s Džejsonom. Dok je Sara gledala kako izgleda njihov brak i svakodnevni život, to joj je pokazalo šta brak može da bude i koje osobine muškarca treba uzeti u obzir u dugotrajnoj vezi.

5. Isprobavanje nečeg novog čini da cenite ono što imate

Imati Saru u blizini ponekad je bilo veoma teško. Često se osećala ignorisano i zanemareno, iako se Džejson zakleo da nikad nije bio zaljubljeniji u nju, kao nakon vremena provedenog s njenom prijateljicom.

Sara je bila divlja avantura, ali žena je kod kuće. Pričao bi o tome kako je biti s njom tamo gde mu je i mesto, a nije mogao ni da zamisli da je ostavi ili završi s nekim drugim.

Kad mu ne bi poverovala, uporedio ju je s picom, jer Džejsonova najomiljenija hrana na svetu je pica. Mogao je da je jede za svaki obrok, svaki dan, i nikad mu ne bi dosadila.

Dok Džejson jede etiopljansku hranu, on ne voli picu ništa manje. Etiopljanska hrana neće zameniti njegovu doživotnu ljubav prema pici – to jednostavno znači da je isprobavanje nečeg novog doprinelo da još više ceni ono što je voleo.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.