BILA JE PRELEPA, SVE JE PUCALO NA NJOJ, GRUDI KIPELE: Izveo ju je na dejt a onda se desilo nešto UŽASNO
Zaljubljeni par, Foto: Profimedia

AUUU

BILA JE PRELEPA, SVE JE PUCALO NA NJOJ, GRUDI KIPELE: Izveo ju je na dejt a onda se desilo nešto UŽASNO

Dopisivao sam se sa jednom devojkom i dogovorili smo se da odemo na prvi sastanak

Objavljeno:

Onlajn upoznavanje često se završi sastancima kojima nisu zadovoljne ni jedna ni druga strana, a neka od takvih iskustava deluju gotovo neverovatno.

Tako se proveo i korisnik TikToka, čija priča je postala viralna, nakon što je devojku koju je upoznao na Tinderu odlučio da odvede na večeru i u bioskop, piše “Miror”.

“Bilo je to pre dve godine u Bostonu. Dopisivao sam se sa jednom devojkom i dogovorili smo se da odemo na prvi sastanak. Lepo smo se proveli, krenuo sam da platim račun kako bismo otišli u bioskop, a onda je neki čovek seo za naš sto”, započeo je mladić čiji video je pregledan više od tri miliona puta.

Kako kaže devojka je prebledela i pogubila se kada je videla njemu nepoznatog čoveka, a na pitanje da li može nekako da mu pomogne, stranac je odgovorio potvrdno.

1 / 3 Foto: Profimedia

“Pitao sam ga da li mu treba pomoć, a on kaže: “Da, to je moja žena”. Pogledao sam je i pitao da li je to istina. Ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su postale još gore. Najbolji deo je bio kada je dotrčala ćerka i sela joj u krilo”, priseća se mladić.

Dodaje da tada saznao da njihov brak traje već sedam godina, a interesantna je i činjenica da je ostao u kontaktu sa suprugom svoje potencijalne “devojke”, koji mu je nedavno otkrio da je podneo papire za razvod braka.

“Mi smo sad stvarno dobri drugari, a njih dvoje su sada razvedeni. Nas dvojica sada izlazimo zajedno, upoznao me je čak i sa svojim drugaricama”, zaključio je mladić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.