4 DANA PROVELA ZAROBLJENA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Oglasila se i ona, NEĆETE VEROVATI ŠTA MORA DA RADI
Ilustracija, Foto: Reuter/Mo Yat, Ilustracija

MALER

4 DANA PROVELA ZAROBLJENA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Oglasila se i ona, NEĆETE VEROVATI ŠTA MORA DA RADI

Žena nije mogla da napusti objekat zbog karantina koji je iznada uveden

Objavljeno:

Kineskinja koja je izašla na slepi sastanak odjednom je postala populana širom sveta zbog malera koji je zadesio u nedelju 6. januara. Žena po imenu Vang (30) ostala je zarobljena četiri dana u kući muškarca kog je upoznala to veče zbog ekstremno strogog karantina u gradu Džengdžou.

Ideja je bila da joj partner spremi večeru, a baš kada je trebala da krene kući saznala je da je ceo komšiluk zatvoren. U nekim delovima grada lokalne vlasti su naredile hiljadama ljudi da ne izlaze iz domova zbog novog talasa korone koji je preplavio Kinu.

Vang, kako je rekla medijima, zbog obavezne izolacije nije mogla da napusti kuću muškarca sa kojim je dogovorila sastanak i dodala da je u Džengdžou stigla iz Guangdonga kako bi pronašla potencijalne udvarače.

Ona je uskoro podelila bizarno iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama.

– Postajem sve starija, pa me je porodica upoznala sa 10 potencijalnih partnera. Peti od njih je želeo da mi pokaže svoje kulinarsko umeće, pa me je pozvao u svoju kuću na večeru – rekla je Vang.

Ona je takođe dokumentovala svoj boravak u seriji kratkih snimaka na kineskim društvenim mrežama koji su brzo sakupili milione pregleda. Na njima pokazuje kako udvarač sprema kajganu sa paradajzom za nju, posprema po kući i radi sa laptopa. Za njega kaže da je iskren, ali povučen i da ne priča mnogo.

Vang je posle lavine poruka na društvenim mrežama odlučla da ukloni snimke jer su, kako kaže, prijatelji njenog partnera počeli da ga zovu, pa se uplašila da bi “slava” mogla negativno da utiče na njegov život.

– Prijatelji su ga prozivali i mislim da je ovo definitivno uticalo na njegov život, pa sam ih uklonila. Hvala svima na pažnji. Nadam se da će se pandemija završiti uskoro, pa će i moje sestre, koje nisu u vezi, moći da pronađu nekoga za sebe – dodaje Vang.

Nije jasno da li je žena i dalje zarobljena u kući muškarca, a od juče nije bilo novih snimaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.