Lovac uočio nešto JEZIVO na kameri: Mnogi smatraju da je ovo dokaz da su nas posetili VANZEMALJCI (VIDEO)
Biće, Foto: Printscreen/Youtube/News Time

neobično

Lovac uočio nešto JEZIVO na kameri: Mnogi smatraju da je ovo dokaz da su nas posetili VANZEMALJCI (VIDEO)

Poneki se sećaju da je 2004. godine snimljen i dokumentarni film na tu temu “Tajne Redgjeta”, tokom kog su reditelji predstavili niz svedočanstava meštana

Objavljeno:

Donald Bromli, lovac iz Montane, uveren je da su njegove kamere postavljene u šumama nadomak Dir Lodža, osim kretanja životinja, zabeležile i “šetnju golog vanzemaljca”.

Njegova fotografija počela je kruži brojnim internet stranicama, a interesantan deo kaže i to da je prizor snimljen u predelu Redgejt, koje već decenijama važi za mesto gde se navodno pojavljuju nepoznati leteći objekata i bića iz drugih galaksija.

Poneki se sećaju da je 2004. godine snimljen i dokumentarni film na tu temu “Tajne Redgjeta”, tokom kog su reditelji predstavili niz svedočanstava meštana.

Bromlijeve tvrdnje kažu da je na prvu mislio kako su njegove kamere uhvatile običnog muškarca, ali da je promenio mišljenje kada je bolje pogledao tu figuru.

Za fotografiju se u međuvremenu zainteresovao i reditelj Patrik Katler, inače i istražitelj iz spomenutog područja, koji je kazao da je “goli vanzemaljac” samo nastavio niz tajanstvenih događaja u kraju.

Katler je pritom napomenuo da i on snima svoj dokumentarni film, dodavši da stanovnici učestalo na nebu viđaju letelice koje se pojavljuju niotkuda, da na lokalnim putevima automobili često staju iz nepoznatih razloga, a prisetio se i jednog jezivog ubistva koje su meštani iz nekog razloga takođe povezali s vanzemaljcima.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.