DEČAK (10) SAM USPAVAO MLAĐEG BRATA: Kad ga je MAJKA pitala što je nije PROBUDIO, odgovor ju je RASPLAKAO! (VIDEO)
Braća, Foto: Printscreen/Tiktok/gloriaugly

neverovatno!

DEČAK (10) SAM USPAVAO MLAĐEG BRATA: Kad ga je MAJKA pitala što je nije PROBUDIO, odgovor ju je RASPLAKAO! (VIDEO)

Ostao je s njim gotovo 30 minuta pokušavajući da ga uspava

Objavljeno:

Najbolji roditeljski osećaj je kada vaše dete učini nešto što pokazuje njegov dobar karakter, a bez da ste morali da ga podstičete na to. Glorija Mekintoš objavila je snimak u kom pokazuje kako je doživela upravo takvo iskustvo.

Majka šestoro dece rekla je za “Today Parents” da je svojoj deci uvek govorila da je pravi test karaktera osobe ono što rade kad nikoga nema u blizini, lekcija koju je njen sin Mejson (10) jasno prihvatio kada je ustao u tri ujutro kako bi utešio svog 18-mesečnog brata Grejsona.

– Beba se probudila usred noći. Čula sam ga kako negoduje pa sam samo proverila preko kamere hoće li ponovo da zaspi i videla kako njegov brat pokazuje najbolji primer ljubavi i strpljenja. Ostao je s njim gotovo 30 minuta pokušavajući da ga uspava. Na kraju sam došla i uzela bebu i pitala ga zašto nije došao po mene – istakla je Glorija.

Dečak je majku oduševio odgovorom.

– Rekao je da želi da malo odmorim jer sam toga dana puno radila. Iako roditeljstvo nije njegova odgovornost, činjenica da je shvatio da je čuvar svog brata i da je uzeo u obzir moj naporan dan je nešto što mnogo cenim. Smešila sam se sve vreme. On gaji neizrecivu ljubav prema Grejsonu. Ne mogu to da objasnim – kazala je ponosna majka.

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.