ŽENA UŠLA U ISTORIJI UDAJOM ZA RUŽIČASTU BOJU! Neviđena CEREMONIJA nakon VEZE od 40 godina, NEVERICA (FOTO)
Kiten Kej Sera, Foto: Printscreen/Instagram/kittenkeysera

VAU!

ŽENA UŠLA U ISTORIJI UDAJOM ZA RUŽIČASTU BOJU! Neviđena CEREMONIJA nakon VEZE od 40 godina, NEVERICA (FOTO)

Njena ljubav prema ružičastoj boji započela je gotovo slučajno na njenom 20. rođendanu, dok je pokušavala smisliti šta da obuče za svoju zabavu

Objavljeno: 14:31h

Kiten Kej Sera poznata je kao 'najružičastija osoba na svetu', a sada je ušla u istoriju udajom za ružičastu boju, nakon što je izlazila s njom više od 40 godina.

Za ceremoniju, kako prenosi Mirror, Kiten se obukla u ružičasto, stigla je u ružičastom Chevroletu i dala sebi ružičasti prsten na najmanje belom venčanju u istoriji.

Na svom Instagram profilu podelila je svoju srećnu vest uz fotografije venčanja s ružičastom bojom, napisavši: “Udala sam se za ružičastu boju! Moje venčanje je bilo jako zabavno. Veliko hvala @bigsugarbakeshop!!! Moja svadbena torta i kolači su bili fantastični! Počašćena sam što ste se predstavili na najvećem danu u mom životu!"

U nedavnom intervjuu, Kiten je rekla da je izlazila sa ružičastom bojom četiri decenije te da je odlučila da je sada pravo vreme da njihova veza postane zvanična, dok je samu ideju dobila od deteta koje je spomenulo da se uda za tu boju, ako joj se tako jako sviđa.

Njena ljubav prema ružičastoj boji započela je gotovo slučajno na njenom 20. rođendanu, dok je pokušavala smisliti šta da obuče za svoju zabavu. Odučila se na ružičasti top, ružičastu pahuljastu suknju, ružičaste cipele i ružičaste dodatke.

"Osećala sam se fantastično. Mislila sam, ako se zbog nošenja ružičaste osećam fantastično, zašto ne bih nosila ružičastu svaki dan? Vratiti se na farmerke i belu majicu činilo mi se smešnim. Nisam htela da čekam do sledeće posebne prilike da se ponovno osećam ružičasto”, objasnila je Kiten pa dodala:

"Često kažem da sam flamingo u svetu punom golubova. Kada hodam ulicom tokom jutarnjeg putovanja na posao, svi su odeveni u sivo i crno. Nema izraza, nema individualnosti. Ipak, ljudi misle da sam luda!"

Tokom godina, Kiten procenjuje da je potrošila više od milion funti, odnosno oko devet miliona kuna, na ružičaste potrepštine i odeću.

"To zvuči puno, ali ako gledate kroz četiri decenije, to nije više nego što iko drugi troši na automobile, sofe i nameštaj. Jedina razlika je u tome što ja svaku funtu trošim na ružičastu boju”, zaključila je.

Bonus video:

03:02

Starović otkrio detalje razgovora sa ambasadorom Australije: ŽELE DA POKAŽU MIŠIĆE

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.