IZAŠLA SA SESTROM I ZETOM NA VEČERU, A ONI OTIŠLI I NISU PLATILI: Evo kako im se OSVETILA, BRUTALNO!
Devojka, Foto: profimedia

NEVEROVATNO

IZAŠLA SA SESTROM I ZETOM NA VEČERU, A ONI OTIŠLI I NISU PLATILI: Evo kako im se OSVETILA, BRUTALNO!

Nije joj padalo na pamet da plati i njihov deo

Objavljeno:

Anonimna korisnica Redita podelila je priču s korisnicima o tome kako je otišla u restoran sa svojom sestrom. Nakon večere njena sestra je otišla iz restorana a da nije platila svoj deo, pa je devojka osoblju restorana ostavila njene podatke i platila samo svoj deo.

Kako je ispričala na Reditu, njena sestra nedugo pre incidenta uselila se u isti kvart u kojem živi i ona, pa su odlučili da to proslave večerom u skupom restoranu. Nakon što su sestre i njihovi partneri završili s jelom, njena sestra kazala je kako mora do toaleta, te se više nije vratila. Kad su videli da je nema, njen partner je otišao kako bi proverio gde je, no ni on se nije vratio do stola. Devojka je ubrzo shvatila šta je njena sestra uradila, pa joj je poslala poruku, prenosi Miror.

– Moj partner i ja otišli smo da pogledamo gde su, no nije ih nigde bilo. Zvala sam je na mobilni i slala joj poruku, na šta mi je ona samo odgovorila: “Hvala ti na večeri, bila je odlična, baš kao što si i rekla”, napisala je devojka.

– Ponovo sam joj poslala poruku i pitala da li nas je zaista ostavila kako bismo mi morali da platimo večeru, te da ima 30 minuta da se vrati jer ću inače dati njene podatke vlasnicima restorana – dodala je.

Kako joj sestra nije odgovorila na poruku, devojka je učinila upravo to što je i najavila. Platila je svoj i suprugov deo večere, dala podatke vlasnicima, te otišla.

– Idući dan me ljutito nazvala i kazala kako su je zvali iz restorana, te pretili policijom ako ne dođe da plati račun. Kazala mi je da je mislila da ću ja da platim s obzirom na to da sam plaćala večere i pre – napisala je devojka.

– Rekla mi je da ja platim račun jer joj je bilo previše neugodno da ode tamo sama, na šta sam joj ja kazala kako ne želim jer to nije moja odgovornost – dodala je.

Brojni su korisnici stali na stranu devojke, ističući da je ponašanje sestre i njenog dečka odvratno i degutantno.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.