BILA NA SASTANKU KOD NJEGA KUĆI, ZASPALA, A ONDA JU JE PROBUDIO 1 ZVUK: Devojka (24) NASMEJALA mnoge, HIT (VIDEO)
Paula Nuči, Foto: Printscreen/Tik Tok/@paula_nuchi

ŠOKANTNO!

BILA NA SASTANKU KOD NJEGA KUĆI, ZASPALA, A ONDA JU JE PROBUDIO 1 ZVUK: Devojka (24) NASMEJALA mnoge, HIT (VIDEO)

Nije baš dobro prošlo...

Objavljeno:

Paula Nuči, 24-godišnja devojka iz Teksasa, postala je viralna preko noći zbog jedne objave na TikTok-u koja je brzo prešla milion pregleda i nasmejala mnoge.

U tom postu Nuči priča kako je izgledao jedan od najneprijatnijih trenutaka u njenom životu. Naime, mladića je upoznala na aplikaciji Hinge, a jedan od prvih izlazaka bio je u njegovom domu.

Gledali su film, a kako je tog dana bila veoma umorna i iscrpljena, brzo je zaspala. Mnogi su mislili da joj je ovo neprijatno, pa su rekli da ne vide problem, ali je Paula tada otkrila da tu nije kraj priče.

Sledeće čega se seća bio je zvuk jakog vetra koji je duvao - i budio je. „Ako me ne pozove posle ovoga, znamo zašto“, rekla je.

Korisnici su u komentarima napisali da ih je njena priča nasmejala do suza i da ih je zanimalo šta se dalje dešavalo, pa je Paula snimila još jedan video na kojem je otkrila da je prva kontaktirala njega, ali je dobila kratak odgovor i odlučila da završi priču. sa njim, prenosi The Sun.

@paula_nuchi If he doesn’t text me at all today we know why ? #firstdate #lastdate ♬ original sound - Onika is bae
@paula_nuchi Reply to @malib__ yes he did respond bur only bc i texted first but its so much deeper #greenscreenvideo ♬ original sound - PaulaThisPaulaThat

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.