PAR PRIMETIO SCENU KOJA SE ZA NEKOLIKO TRENUTAKA PRETVORILA U HOROR: Žena umalo ostala bez SUPRUGA!
Nasilje, Foto: Profimedia

ISPOVEST ŽENE

PAR PRIMETIO SCENU KOJA SE ZA NEKOLIKO TRENUTAKA PRETVORILA U HOROR: Žena umalo ostala bez SUPRUGA!

Dok se par iz Njujorka vraćao kući u Severnu Karolinu stali su na pola puta, u Vinčester, kako bi malo protegli noge i odmorili se, međutim, tamo su primetili scenu koja se za nekoliko trenutaka pretvorila u horor

Objavljeno:

"26. decembra u 9 i 30 ujutru naš čitav svet je uzdrman. Nikad ne pomišljate da bi neke stvari mogle da se dogode baš vama, sve dok vas stvarnost ne pogodi. U ovom trenutku teško je shvatiti emocije - bes, tuga, zbunjenost, olakšanje, zahvalnost...", ovako počinje svoju ispovest Loren Devenport, koja je nedavno umalo ostala bez supruga.

Dok se par iz Njujorka vraćao kući u Severnu Karolinu stali su na pola puta, u Vinčester, kako bi malo protegli noge i odmorili se, međutim, tamo su primetili scenu koja se za nekoliko trenutaka pretvorila u horor.

"Parking je bio prepun porodica koje su putovale na jug. Izdaleka smo primetili svađu muškarca i žene. Vejd i ja smo stajali u travi sa Mejzel i pokušavali da protegnemo nofe, prativši situaciju. Sledeće čega se sećam, mi i nekoliko drugih parov jurimo da pomognemo uznemirenoj ženi koju je besan čovek oborio na zemlju i počeo da tuče. Vejd i još jedan muškarac su pokušavali da smire čoveka i ono što je izgledalo kao situacija pod kontrolom, pretvorilo se u čist užas", piše Loren.

Sledeće što je videla bio je njen muž kako beži, spasavajući živu glavu, kada se nasilni čovek okrenuo i počeo da puca iz pištolja.

"Haos i borba da pronađem i vidim Vejda zauvek će ostati u mom sećanju. Vejd je zadobio prelom u predelu desnog obraza i sinusa i paralizu facijalnog nerva usled prostrelne rane. Metak mu je prošao iza uha i kroz obraz", dodaje Devenport objašnjavajući kako je njen suprug ostao pozitivan i zbijao šale i nakon intervencije Medicinskog centra Vinčester.

Napadač je pucao u druga dva muškarca i ženu, ali svi su dobro. Nakon jurnjave za nasilnikom, kada je uhvaćen u svom automobilu, on je, takođe, pucao i u sebe.

"Zagrlite svoje voljene malo jače i više verujete u dobrotu drugih ljudi. "Volim te" nikada nije značilo više i toliko smo srećni što ćemo i dalje moći to da govorimo i dokazujemo jedno drugom", piše Loren u svojoj srceparajućoj ispovesti.

Veliki broj komentara i reči podrške upućen paru odmah je pristigao, a ubrzo se povela i diskusija kako pomoći žrtvi u ovakvoj situaciji i izbeći moguće fatalne posledice.

"Hvala vam što niste okrenuli glavu i što ste rizikovali svoj život da pomognete drugoj osobi. Za to je potrebno mnogo hrabrosti. Pravi ste heroji", brzo su došli do zaključka komentatori.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.