NEVEROVATNO! Blizanci rođeni u 2 različite godine, a razmak između njih samo 15 minuta (FOTO)
Blizanci, Foto: Printscreen/Facebook/NATIVIDAD MEDICAL CENTER

REDAK FENOMEN

NEVEROVATNO! Blizanci rođeni u 2 različite godine, a razmak između njih samo 15 minuta (FOTO)

Za mene je ludo to što su blizanci a imaju različite rođendane

Objavljeno: 12:45h

Dvoje blizanaca rođeno je sa 15 minuta razmaka pa im je datum rođenja zapao za drugi dan, mesec i godinu jer je jedna od beba rođena tačno u ponoć na novogodišnje veče.

Fatima Madrigal i Robert Truhilo iz Grinfilda u Kaliforniji dočekali su svoje blizance Alfreda i Ajlin u Medicinskom centru Natividad u razmaku od 15 minuta i to na različite datume, preneo je “Dejli mejl”.

Sin Alfredo rođen je 31. decembra 2021. u 11.45 sa 2,7 kilograma, dok je ćerka Ajlin rođena 1. januara 2022. u ponoć sa 2,3 kg. Majka je rekla da je “ludo” to što njeni blizanci imaju različite datume rođenja, ali da je srećna što je Ajlin stigla “dan kasnije”.

- Za mene je ludo to što su blizanci a imaju različite rođendane. Bila sam iznenađena i srećna što je ona (Ajlin) stigla u ponoć – istakla je.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/NATIVIDAD MEDICAL CENTER

- Kakav neverovatan početak Nove godine – rekla je dr Ana Abril, porodični lekar u Natividadu.

Blizanci već imaju dve starije sestre i jednog brata, za kojeg je Madrigal rekla da je oduševljen zbog prinova. “Dejli mejl” navodi da se u SAD svake godine rodi oko 120.000 blizanaca, koji čine nešto preko tri odsto svih rođenja. Ipak, ekstremno je retko da se blizanci rode na dva različita datuma.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.