URADILA JE SVE ŠTO JE U NJENOJ MOĆI DA IZNENADI DETE SA AUTIZMOM ZA PRAZNIKE: Na ovo nije računala!
Ilustracija, Foto: Profimedia

žalosno

URADILA JE SVE ŠTO JE U NJENOJ MOĆI DA IZNENADI DETE SA AUTIZMOM ZA PRAZNIKE: Na ovo nije računala!

Razmišljala je više puta i da otkaže porudžbinu

Objavljeno:

Lesli Mekivoj iz Sent Helensa poručila je dva troseda na sajtu SCS početkom jula i tom prilikom rečeno joj je da će joj porudžbina biti dostavljena u oktobru.

Međutim, nakon pet e-poruka o pomeranju rasporeda, ona bi najzad u februaru trebalo da primi trosede, sedam meseci nakon kupovine i četiri meseca nakon što je očekivala da će da ih dobije.

– Stvarno sam se zasitila, osećam se kao da sam prevarena. Morala sam da menjam smene i slobodne dane i da javljam šefovima da me ne stavljaju na raspored u danima kada treba da mi stignu trosedi – kazala je ona.

Lesli se zaista nadala da će, nakon blagog kašnjenja u oktobru, zaista primiti nameštaj pre Nove godine, ali to se nije desilo.

– Želela sam da do Božića sredim kuću, zbog toga nisam imala srca da postavim jelku – kazala je ona, navodeći da tom prilikom ima još jedan problem.

– Staru sofu sam obećala našoj prijateljici, majci koja ima troje dece, od kojih je jedno autistično. Sada ni ona nema gde da se opusti jer očekuje na moju sofu. Osećam se zaista loše zbog porodice koja očekuje moju staru sofu – istakla je Lesli.

Ona navodi da su je o konstatnom odlaganju isporuke obaveštavali putem mejlova i jednom su je pozvali telefonski, rekavši da na to jednostavno ne mogu da utiču.

Najpre su joj odlagali za po mesec dana, da bi konačno datum bio pomeren na 11. februar.

– Svakodnevno govorim da ću ih zvati da mi vrate novac i da mi isporuka nije potrebna. No, onda pomislim kad sam čekala toliko, sačekaću još malo, a i ne želim zaista da majka sa autističnim detetom ostane bez onog što sam obećala – zaključila je Britanka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.