SARADNICA MINISTRA DOŠLA NA PROSLAVU SA DUBOKIM DEKOLTEOM! Prštalo na sve strane, zamenik ostao bez FUNKCIJE
Kristina, Foto: Printscreen/Instagram/christina_tyshkun

užas

SARADNICA MINISTRA DOŠLA NA PROSLAVU SA DUBOKIM DEKOLTEOM! Prštalo na sve strane, zamenik ostao bez FUNKCIJE

Tek nekoliko dana nakon skandala oglasio se i sam Garbaruk, koji je rekao da je dobio natrag svoju radnu knjižicu i otkaz

Objavljeno:

Kristina Tiškun (27), savetnica u ministarstvu prosvete Ukrajine i bliska saradnica zamenika ministra Igora Garbaruka izazvala je pravi skandal kada se na jednoj proslavi pojavila u haljini sa predubokim dekolteom.

Kristina je na proslavu kod gradonačelnika Lavova Sadova Andrija Ivanoviča došla u izazovnoj crnoj haljini, a njen dekolte zasenio je sve prisutne, a potom i one koji nisu bili pozvani.

Velika prašina se podigla kada je objavljena fotografija na kojoj Kristina pozira sa zamenikom ministra, gradonačelnikom i drugim zvaničnicima.

Nedugo nakon ovoga, zamenik ministra je razrešen funkcije. Iz ministarstva su se ponašali kao da Kristinin stajling nema nikakve veze sa tim, već je saopšteno da je Igor Garbaruk razrešen na lični zahtev.

Tek nekoliko dana nakon skandala oglasio se i sam Garbaruk, koji je rekao da je dobio natrag svoju radnu knjižicu i otkaz.

"Vreme je da razjasnimo neke stvari. Kao prvo, zapravo sam napisao izjavu po sopstvenoj volji. Moj stav je da je državni funkcioner odgovoran ne samo za sebe, već i za svoje podređene. To je sasvim normalna evropska praksa koje se pridržavam. Drugo, kao i svaka osoba imao sam izbor. Možda nisam napisao ostavku, ali sam odlučio da uradim tačno kako sam odlučio. Iskreno se zahvaljujem kolegama iz Ministarstva prosvete i nauke Ukrajine, kao i kolegama iz drugih ministarstava na svemu što smo zajedno uspeli da uradimo. Iskreno se nadam da će postepeno u društvu postojati institucija ugleda i da će svaki političar i funkcioner časno i dostojanstveno odgovarati za svoje reči i postupke", napisao je Garbaruk i čestitao svima Novu godinu.

Fotografija je bila postavljena i na Kristininom zvaničnom Instagram nalogu, koji je vrlo brzo zaključan zbog prevelikog interesovanja javnosti i uvreda koje je dobila.

Bivša Igorova supruga stala je u odbranu sada već bivšeg zamenika ministra. Ona je rekla da ne može da komentariše ovaj slučaj jer to više "nije njen posao", ali je istakla da je njen suprug oduvek bio profesionalac.

- Kao seksolog i psihoterapeut, neću ovo komentarisati. Ja sam njegova bivša supruga i majka njegove ćerke. Ipak, jedno moram da kažem. Na njegovoj sam strani. On je častan čovek, i veliki profesionalac - rekla je Anastasija Matjuševska.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.