VRELI SNIMAK PROFESORKE! Viktorija dobila OTKAZ nakon EKSPLICITNOG VIDEA na kome izvodi STRIPTIZ (VIDEO)
Viktorija Kaširina, Foto: Printscreen/Youtube/King Balla TV

AUU!

VRELI SNIMAK PROFESORKE! Viktorija dobila OTKAZ nakon EKSPLICITNOG VIDEA na kome izvodi STRIPTIZ (VIDEO)

Ona je priznala da se već duže vreme bavi plesom oko šipke i da joj je bila želja da snimi klip te vrste i da on svakako nije bio namenjen tome da ga vide učenici

Objavljeno:

Profesorka ruskog jezika i književnosti Viktorija Kaširina dobila je otkaz u jednoj privatnoj moskovskoj školi zbog pomalo eksplicitnog snimka koji je objavila na Instagramu.

Nastavnica je objavila na svom Instagramu škakljiv video u kome izvodi striptiz i ostaje u provokativnom donjem vešu sa halterima, a ubrzo su snimak otkrili i njeni đaci i on se proširio među njima.

Jedna devojčica šestog razreda osnovne škole je prva videla ovaj snimak i o svemu obavestila svoju majku, koja je učiteljici uputila besnu poruku i od nje zatražila da video hitno ukloni ili da "zaključa" svoj profil na spomenutoj društvenoj mreži.

Nakon što je Kaširina to odbila da uradi, slučaj je završio ispred uprave škole, a koja je uz blagoslov direktora i osnivača akademije odlučila da je nastavnici najbolje dati otkaz.Advokati Mihail Žukov i Inessa Rjabinina upozorili su da VIktorija ima jako male šanse ispred suda ako se odluči na tužbu.

Advokati Mihail Žukov i Inessa Rjabinina upozorili su da VIktorija ima jako male šanse ispred suda ako se odluči na tužbu.

Ona je priznala da se već duže vreme bavi plesom oko šipke i da joj je bila želja da snimi klip te vrste i da on svakako nije bio namenjen tome da ga vide učenici.

- Otkaz smatram apsolutno nepravednim jer nisam učinila ništa što je bilo u suprotnosti s pravilima mog ugovora o radu. A što se nemoralnog ponašanja tiče, na temelju koga sam dobila otkaz, to je vrlo apstraktan koncept - rekla je Kaširina, dok portal "Life" priči dodaje da mlada dama više nije sigurna hoće li uopšte nastaviti karijeru prosvetne radnice.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.